Інстаграмний сніданок: хрустка вівсянка з йогуртом, персиками і абрикосами
Не обов’язково відвідувати заклади харчування, щоб поласувати інстаграмною вівсянкою
Можливо Ви помітили тенденцію вживати корисні сніданки? А що якщо ми скажемо, що не обов’язково відвідувати заклади харчування, щоб поласувати інстаграмною вівсянкою? Цілком можливо приготувати власноруч такий шедевр!
Хрустка вівсянка з йогуртом, персиками і абрикосами -інгредієнти
- Геркулес - 1 склянка.
- Персики консервовані - 3 шт.
- Абрикоси консервовані - 4 шт.
- Фундук смажений - 1 жменя.
- Масло вершкове - 50 г.
- Йогурт - 1 стакан.
- Цукровий пісок - 1 ч.л.
- Ванільний екстракт - ½ ч.л.
Хрустка вівсянка з йогуртом, персиками і абрикосами - приготування
Духовку попередньо розігріти до 190 ° С. Фундук подрібнити у ступці, так щоб залишилися невеликі шматочки.
Персики нарізати кубиками і викласти у форму для випічки. Абрикоси розрізати навпіл і відправити до персиків.
Посипати фрукти геркулесом, трохи полити соком, який залишився від персиків, присипати стовченими горіхами. Поставити форму у розігріту духовку.
Вершкове масло розтопити у невеликій каструлі на повільному вогні. Вийняти вівсянку з духовки, полити маслом, присипати цукром і відправити у духовку ще на 10 хвилин, щоб вийшла карамельна скоринка.
У йогурт влити екстракт ванілі, перемішати і полити готову вівсянку. Прикрасити можна арахісом або м'ятою. Доповнити такий сніданок можна кавою або фрешом з апельсинів!