Догори
Дати відгук

Хлопчик з інвалідністю три доби спав у парку на шкільних зошитах (фото)

Біля нього ночували і батьки, які втратили житло

1 хв на прочитання04 Вересня 2020, 15:28
Фото ілюстративне Фото ілюстративне
Поділитись:

 В Одесі вчора, 3 вересня, виявили 9-річного хлопчика з інвалідністю, який три ночі  провів в одному з парків Одеси. Замість постільної білизни дитина спала на шкільних зошитах, написав на особистій Facebook-сторінці заступник начальника відділу ювенальної превенції Дмитро Ревун.

“Ви мене не закриєте в клітку?” - були перші слова маленького одесита, коли він побачив співробітників відділу соціальних служб.

Дитина сиділа на землі, навколо було розкидане сміття й шприци із залишками наркотиків. 

Дмитро Ревун повідомив, що 9-річний школяр ночував у парку разом зі своїми батьками. Через скрутні життєві обставини родина втратила житло. Подружжя не мало знайомих, аби попросити про допомогу, й вирішило залишитися жити в парку, прямо навпроти вікон свого колишнього помешкання.

Матір хлопчика, як і він сам, має фізичні особливості. Батько свого часу виховувався у сиротинці.

Співробітники соціальних служб передали дитину під нагляд лікарів. Згодом хлопчика направлять у центр соціально-психологічної реабілітації для дітей. 

4 вересня на медичний огляд відправили і батьків хлопчика.

Як ми писали раніше, до запорізької лікарні потрапив п'ятирічний хлопчик у стані крайнього виснаження. Виявилося, що матір морила голодом 5-річного сина та лікувала важку хворобу народними засобами

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Більше з GreenPost