Грибний суп із кіноа — смачний діабетичний рецепт

1 хв на прочитання29 Січня 2024, 20:49
Зображення згенероване ШІ

Ця страва не тільки допоможе контролювати рівень цукру в крові, а й подарує вам вишуканий смак і насолоду від їжі.

Діабетична дієта може бути смачною та різноманітною. Наприклад, можна приготувати грибний суп із кіноа — ця страва не тільки допоможе контролювати рівень цукру в крові, а й подарує вам вишуканий смак та насолоду від їжі. Гриби та кіноа — це чудовий дует інгредієнтів для цього смачного та корисного супу.

Інгредієнти: 

оливкова олія — 2 ст. л.;

велика жовта цибуля — 1 шт.;

морква — 2 шт.;

селера стебла — 2 шт.;

часник — 3 зубчики;

лавровий лист — 2 шт.;

свіжий чебрець — 2 ст. л.;

білі гриби — 250 г;

печериці — 250 г;

несолоний овочевий бульйон — 2 л;

кіноа — ½ склянки;

сіль і чорний перець — за смаком.

Приготування.

Поставити супницю на середній вогонь і влити оливкову олію.

Цибулю, моркву і селеру подрібнити й обсмажити до готовності  близько 5 хвилин.

Додати подрібнені часник, лавровий лист, чебрець і гриби та тушкувати доти, доки гриби не стануть м'якими (близько 5 хвилин).

Влити овочевий бульйон і довести рідину до кипіння.

Додати кіноа і продовжувати варити ще 20 хвилин, зрідка помішуючи.

Приправити сіллю та чорним перцем за смаком. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: