Грінки з морквою та вареними яйцями — смачна і проста закуска

1 хв на прочитання25 Березня 2023, 00:32

Зі вказаної кількості інгредієнтів вийде 6-8 бутербродів.

Грінки з морквою та вареними яйцями — смачна і проста закуска з елементарних продуктів.

Інгредієнти:

морква — 1 шт. (100 г);

яйця (великі) — 3 шт.;

майонез — 60 г;

сіль за смаком;

перець чорний мелений — за смаком;

хліб білий — 6-8 скибочок (150 г);

олія (для смаження) — 1-2 ч. ложки.

Приготування.

Яйця відварити круто (протягом 10 хвилин). Перекласти яйця в холодну воду і залишити остигати.

Сиру моркву очистити від шкірки і натерти на дрібній тертці. Моркву вибирати смачну, соковиту, солодку.

Яйця очистити від шкаралупи і натерти на дрібній тертці. З'єднати яйця та моркву в одній мисці.

Додати майонез, всипати сіль і чорний мелений перець за смаком.

Перемішати.

Намазка з моркви та яєць готова.

Розігріти сковороду з невеликою кількістю олії й обсмажити скибочки хліба, багета чи батона до золотистої скоринки з двох сторін.

Грінки викласти на тарілку і дати їм охолонути

Поверх грінок розподілити яєчно-морквяну масу. Вийде 6-8 бутербродів.

Прикрасити грінки зі свіжою морквою та вареними яйцями зеленню та подавати до столу.

Також ми розповідали про грінки-п'ятихвилинки з сиром у духовці: простий рецепт.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: