Окрім продуктів, для приготування грінок-п'ятихвилинок із сиром у духовці, знадобиться пергаментний папір.
Інгредієнти:
хліб білий — 1 шт.;
сир твердий — 150 г;
сметана — 50 г;
масло вершкове (кімнатної температури) — 20 г;
цибуля зелена — 4-5 пір'їни;
сіль за смаком;
перець чорний мелений — за смаком.
Приготування.
Вершкове масло має бути м'яким, тому потрібно заздалегідь дістати його з холодильника.
Увімкнути духовку та розігріти до 200 °С.
Твердий сир натерти на великій тертці.
Зелену цибулю дрібно нарізати.
До сиру додати цибулю, сметану, м'яке вершкове масло, посолити й поперчити за смаком.
Ретельно перемішати.
Батон нарізати скибочками.
Кожну скибочку хліба намастити сирною начинкою й укласти на лист, застелений пергаментним папером.
Запікати грінки із сиром у духовці при 200 °С протягом 15 хвилин.
Готовим сирним грінкам дати трохи охолонути на ґратах.
Смачного!
Також ми розповідали про смажені гарячі бутерброди у льєзоні: назва екзотична, а продукти прості.