Грінки із чорного хліба із твердим сиром: простий делікатес

1 хв на прочитання16 Серпня 2022, 07:36

Подаються гарячими — і навряд чи встигнуть охолонути.

Маючи мінімум часу й інгредієнтів, можна приготувати дуже смачну страву.

Інгредієнти:

хліб чорний — 4 шматочки;

молоко — 70-100 мл;

яйця куряче — 1 шт.;

сіль за смаком;

твердий сир — 50 г;

цукор — за бажанням;

олія — ​​для смаження.

Приготування.

Нарізати чорний хліб шматочками (або взяти хліб, нарізаний для тостів). Нарізати скибочками сир та укласти на хліб.

Накрити сир другим шматочком хліба.

У тарілці розбити яйце і додати молоко, все добре перемішати, можна навіть трохи збити міксером. Додати сіль, можна додати до смаку цукор.

Кожен шматочок хліба занурити в яєчну суміш.

Розігріти сковороду з олією. Обсмажити на сковороді тост із одного боку до рум'яності.

Потім перевернути та смажити з іншого боку до готовності.

Готові грінки можна промокнути серветкою, щоби забрати зайву олію. Подавати обов'язково гарячими.

Також ми розповідали про очищаючий кисіль для плоского живота.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: