- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Грінки із чорного хліба із твердим сиром: простий делікатес
Грінки із чорного хліба із твердим сиром: простий делікатес
Подаються гарячими — і навряд чи встигнуть охолонути.
Маючи мінімум часу й інгредієнтів, можна приготувати дуже смачну страву.
Інгредієнти:
хліб чорний — 4 шматочки;
молоко — 70-100 мл;
яйця куряче — 1 шт.;
сіль за смаком;
твердий сир — 50 г;
цукор — за бажанням;
олія — для смаження.
Приготування.
Нарізати чорний хліб шматочками (або взяти хліб, нарізаний для тостів). Нарізати скибочками сир та укласти на хліб.
Накрити сир другим шматочком хліба.
У тарілці розбити яйце і додати молоко, все добре перемішати, можна навіть трохи збити міксером. Додати сіль, можна додати до смаку цукор.
Кожен шматочок хліба занурити в яєчну суміш.
Розігріти сковороду з олією. Обсмажити на сковороді тост із одного боку до рум'яності.
Потім перевернути та смажити з іншого боку до готовності.
Готові грінки можна промокнути серветкою, щоби забрати зайву олію. Подавати обов'язково гарячими.
Також ми розповідали про очищаючий кисіль для плоского живота.