Догори
Дати відгук

Готуємо суперкорисний смузі з запеченого гарбуза та меду

Гарбуз дуже корисний, має багато корисних речовин, які допомагають нашому організму працювати

1 хв на прочитання01 Грудня 2022, 10:10
Поділитись:

Смузі - це найсмачніші коктейлі із досить простих інгредієнтів. Гарбуз дуже корисний, має багато корисних речовин, які допомагають нашому організму працювати. Він містить вітамін С, також добре очищає печінку, сприятливо впливає на кишечник. Якщо ваш малюк не любить гарбуз, то він із задоволенням спробує смузі. Мед додасть солодкий смак, а яскравий, насичений колір сподобається вашому чаду.

Інгредієнти:

Гарбуз - 300 г
Апельсин – 1 шт.
Вершкове масло - 10 г
Мед – 2 ст. л. або за смаком
Кориця - 1/2 ч. л.

Приготування

Для приготування підійде гарбуз солодких сортів.

Для початку гарбуз промиваємо, розрізаємо на кілька частин, прибираємо шкірку. Нарізаємо на тонкі невеликі шматочки.

Розігріваємо духовку. Деко змащуємо вершковим маслом. Кладемо на нього шматочки гарбуза. Кожен шматочок акуратно змащуємо медом. Присипаємо для аромату кожен шматочок корицею.

Беремо апельсин, промиваємо. За допомогою дрібної тертки натираємо цедру. Покриваємо цедрою кожен шматочок гарбуза. Відправляємо випікатися при 180 на 40 -45 хвилин, поки шматочки не стануть м'якими.

Потім даємо шматочкам охолонути. Беремо блендер, відправляємо туди готовий охолоджений гарбуз. Апельсин розбираємо на шматочки та відправляємо його до гарбуза.

Збиваємо все до утворення однорідної маси. Виливаємо готову суміш у склянку. Корисне та дуже смачне смузі готове.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.