Готуємо сезонний кіш з молодою морквою та руколою

1 хв на прочитання28 Травня 2023, 15:43

Випікати приблизно 20-25 хвилин.

Ідеальний та дуже простий рецепт для початку літа.

Інгредієнти:

Для тіста:

Для начинки:

Перемішати борошно, сіль і насіння соняшника. Додати яйце та м’яке масло. Перемішати до однорідної маси, сформувати кулю та покласти дохолодильника на 30 хвилин.

Розігріти духовку до 190°. Розкачати тісто, зробити з нього прямокутник або коло (залежно від форми). Викласти у форму, зробити невисокий бортик.

Змастити корж гірчицею, додати моркву (нарізану або натерту). Збити молоко (вершки) з яйцями, додати сіль та перець. Вилити на моркву.

Випікати приблизно 20-25 хвилин. Подавати теплим або холодним, прикрасивши свіжим листям руколи.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: