Ця закуска готується швидко й доволі просто. Для її приготування вам знадобиться пакет із застібкою, спеції та маринад.
1. Баклажани помийте і наріжте кружечками 5-6 мм в товщину, посоліть і дайте відпочити. Відіжміть і обсмажте на олії, залиште охолоджуватись.
2. Овочі очистіть, з перцю виріжте серцевину. Моркву натріть, цибулю і перець наріжте півкільцями. Все обсмажте на олії.
3. Часник розчавіть, зелень наріжте і змішайте зі смаженими овочами.
4. Овочі викладіть шарами з баклажанами у пакет із застібкою.
5. Маринад: змішайте цукор, сіль, оцет та воду, залийте ним овочі. Застібніть пакет і поставте в холодильник на 5-6 годин.