Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Гороскоп на тиждень з 6 по 12 листопада: Козерогам – уникати пліткарів, Стрільцям – проблеми у вирішенні паперових справ

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 листопада: Козерогам – уникати пліткарів, Стрільцям – проблеми у вирішенні паперових справ

Емоційно напружений період

3 хв на прочитання06 Листопада 2023, 08:17
Гороскоп на тиждень знаки Зодіаку поради Гороскоп на тиждень знаки Зодіаку поради
Поділитись:

Емоційно напружений період – вольовий, глибокий, але і провокаційний. Почуття перебувають у стані хаосу, настрій нестійкий. Потрібно дуже постаратися, щоб уникнути неприємностей та зберегти взаємини. Під впливом імпульсу люди схильні витрачати гроші на непотрібні речі, а потім шкодувати про це.

Триває період спадного Місяця, який несе в собі енергії місячного затемнення 28 жовтня. Але вже спотворення йдуть, і з’являється гостре бажання все обнулити, а потім почати багато чого з чистого аркуша. І це дійсно можливо протягом тижня. Сатурн вийшов із фази стаціонарності, що сприяє конструктивним перетворенням у всіх життєвих сферах.

Дуже непрості дні – субота та неділя, але не для творчих людей! Тому краще провести їх, працюючи над створенням чогось красивого, що має реальні форми. Вихідні будуть насичені емоціями та подіями – Сонце, Марс та Місяць у Скорпіоні викликають бажання напружено доопрацьовувати свої твори.

12 листопада – день перед молодиком. До кінця тижня необхідно закінчити справи поточного місячного циклу, в якому було два затемнення – 14 та 28 жовтня. Для всіх це був складний час, але обставини поточного тижня складаються таким чином, що більшість проблемних ситуацій, що утворилися, стрімко вирішуються.

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 листопада

Овен

Тиждень активної роботи та нових завдань. Ви почуватиметеся чудово. Проте можливими є конфлікти в сім’ї.

Телець

Успіх буде не на вашому боці. Постарайтеся не пропускати через себе всі негативні моменти цього непростого тижня, просто перечекайте бурю.

Близнюки

Непоганий тиждень. Ви можете розпочати вирішення нових завдань. Сприятливий момент вивчення чогось нового.

Рак

Цього тижня доведеться виплутуватися з незручної ситуації. Повернути душевну рівновагу допоможе тимчасова самотність та спокій.

Лев

Ці сім днів близькі можуть провокувати вас на конфлікт, але вам слід проявити мудрість, властиву вашому знаку. Вихідні проведіть на природі.

Діва

Цього тижня будьте уважні. Ви можете зробити помилку, піддавшись на провокацію або довірившись комусь.

Терези

Постарайтеся бути терплячими до своїх близьких. Відкладіть на потім задумані плани. У неділю постарайтеся добре відпочити.

Скорпіон

Ви відчуєте приплив сил та енергії, що допоможе вам успішно впоратися з будь-якими складнощами і домашньою роботою. Несподіваний фінансовий «бонус» чекає на вас у середині тижня.

Стрілець

У цей період постарайтеся уникнути оформлення документів і вирішень юридичних питань, можна припуститися серйозної помилки.

Козеріг

Усі справи протікатимуть вдало. Отримувана інформація виявиться потрібною і цінною. Також зірки рекомендують уникати пліткарів. Порожні розмови заберуть у вас багато часу та сил.

Водолій

Щось хороше станеться в житті, можливо станеться те, про що ви довго мріяли. Тиждень також сприятливий для заміських поїздок.

Риби

На початку тижня у вас буде багато різної роботи і це може негативно вплинути на ваше здоров’я. Відкладіть заплановані справи на інший час.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко