Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Гороскоп на березень-2023 для всіх знаків зодіаку: Риб шарахне Сатурн, а на Лева чекає зоряний час

Гороскоп на березень-2023 для всіх знаків зодіаку: Риб шарахне Сатурн, а на Лева чекає зоряний час

Стрільцю і Рибам потрібно приготуватися до непростого періоду.

23 хв на прочитання03 Березня 2023, 19:30
Поділитись:

Для багатьох березень 2023 року стане місяцем великих змін, розповів Главред. Нехай не завжди ці трансформації будуть безболісними, але вони дадуть шанс змінити життя на краще.

Березень буде кардинально переломним місяцем завдяки тому, що за короткий період чимало планет змінять знаки: Сонце, Меркурій, Марс, Венера, Сатурн, Плутон. Меркурій за цей місяць взагалі встигне "пробігтися" трьома знаками: Водолієм, Рибами та Овном. А Плутон змінить знак вперше за 15 років і перейде з Козерога у Водолія.

Перший місяць весни ознаменується зняттям обмежень, які існували в останні пару років. Це буде пов'язано з тим, що Сатурн залишить Водолія і перейде в Риби. У березні з'явиться безліч можливостей змінити наші звичні реалії. Адже Сатурн сколихне застояну воду, розкриє старі таємниці, встановить нові закони і правила поведінки.

Які знаки зодіаку в березні-2023 будуть на коні, а яким буде непросто – про це далі в докладному гороскопі.

Нейтральним березень 2023 року буде для наступних знаків:

Овен

Всупереч власним сумнівам у березні 2023 року Овну вдасться затіяти вигідну справу і вже в першій половині місяця, поки Венера буде в цьому зодіакальному знаку, домогтися грошового успіху. У другій половині березня Венера вийде з Овна, тому цього місяця на Овна чекає перемінний успіх.

Кар'єра. Розташування планет вказує на сприятливий період для серйозного ривка в роботі і зміни діяльності. Тому Овен може сміливо переходити на нове місце роботи. У другій половині березня Овну не потрібно рватися в бій, але працювати слід з ентузіазмом і за можливості взяти на себе роль лідера.

Кінець місяця буде багатим на ділове спілкування – 30-31 березня можна буде досягти дуже важливих і потрібних домовленостей, особливо в неформальній обстановці, в дружній бесіді. У цей час можна буде знайти важливих спонсорів і друзів.

Гроші. У березні представники знака зможуть багато чого досягти, в тому числі поліпшити своє матеріальне становище. Особливо сприятливими в цьому сенсі дні будуть на початку місяця.

Кохання. У самотніх Овнів у березні може з'явитися нове захоплення. З високою імовірністю об'єктом симпатії стане людина старша за віком або вища за соціальним статусом. Не виключений і службовий роман. Навіть якщо цьому захопленню не судилося перерости в щось більше, можна бути впевненим у тому, що ця людина залишиться другом або покровителем.

У другій половині березня коханій людині може знадобитися допомога і підтримка Овна, тому слід проявляти живу участь у його житті і не дозволяти залишатися один на один із труднощами.

Здоров'я. В середині березня-2023 через безліч думок можуть виникнути проблеми зі сном. Однак не варто поспішати вживати якісь снодійні або заспокійливі засоби – краще спробувати аутотренінг, медитацію, йогу. Протягом усього місяця існує ймовірність проблем з опорно-руховим апаратом. Висока небезпека ДТП, нещасних випадків і переломів, отриманих у них. Овну варто уникати прогулянок на свіжому повітрі, особливо в ожеледь. Хронічні захворювання суглобів можуть загостритися, причому рецидив може спровокувати не тільки підвищена фізична активність, але й стрес.

Скорпіон

Для Скорпіона березень 2023-го буде рівним місяцем. Успіхи на службі можуть змінюватися складнощами в особистому житті. Плутон, що керує цим знаком зодіаку, переходить у знак Водолія, тому в житті Скорпіона багато що може кардинально змінитися. Потрібно займатися самовдосконаленням, адже все це дасть хороші плоди в майбутньому.

Кар'єра. У професійній сфері Скорпіону слід готуватися до того, що для завершення роботи, на яку витрачено багато часу, доведеться підвищувати рівень своєї кваліфікації. Місяць сприятливий для того, щоб перевчитися, підвищити рівень своєї освіти. Зірки не рекомендують лінуватися. Потрібно вбирати корисну інформацію, що допоможе реалізувати задумане. Не потрібно будувати захмарних планів – усі задумки повинні бути реальними, а виконувати їх потрібно буде поетапно, щоб, як альпініст, досягати мети крок за кроком.

Кохання. Одиноким Скорпіонам у березні варто звернути особливу увагу на протилежну стать, тому що в другій половині місяця до них може прийти захмарне щастя – в їхньому житті з'явиться друга половина. Ці стосунки мають усі шанси перерости у щось більш серйозне, ніж просто флірт.

Скорпіонам, які перебувають у стосунках, слід бути менш дратівливими. Березень – це хороший місяць, щоб переглянути стосунки з партнером.

Здоров'я. У березні у Скорпіона висока ймовірність простудних захворювань. Водночас не варто займатися самолікуванням. Деякі представники цього знака можуть зіткнутися з проблемами з сексуальним здоров'ям, є небезпека підчепити сечостатеві інфекції. Також слід остерігатися розвитку професійних захворювань, наприклад, у водіїв через надто тривале сидіння за кермом можливі захворювання товстого кишечника.

Стрілець

У березні-2023 Стрільцю буде здаватися, що справи і вдома, і на роботі заходять у глухий кут, але не все так погано. Двоякий місяць для Стрільця: перша його половина буде не дуже вдалою, друга – кращою. У будь-якому випадку, це призведе до змін у справах і навколишній дійсності. Цього місяця Стрільцю важливо знайти в самому собі щось нове. Геть страхи, що своє віджили, і стереотипи. Якщо Стрілець хотів зайнятися чимось новим (сісти на мотоцикл або стрибнути з парашутом), то це хороший місяць для такого експерименту.

Друзі та колеги можуть дуже допомогти цього місяця. Тому варто прислухатися до близьких людей і покладатися на партнерів – у цьому ключ до успіху.

Кар'єра. Для успіху в кар'єрі Стрільцю необхідно наполегливо працювати, тоді перед ним відкриються хороші перспективи. Він може розраховувати і на підвищення зарплати, і на перехід на нову посаду, особливо в другій половині місяця.

Гроші. Фінансові вкладення Стрільця в березні-2023 будуть вельми вдалими. Чим більше Стрілець буде заводити знайомств, корисних зв'язків, тим більше у нього буде ресурсів і фінансів, оскільки наявність зв'язків допоможе йому вирішувати проблемні ситуації в березні.

Кохання. В особистому житті березень нічого незвичайного Стрільцю не принесе. Деякі Стрільці, які поки що без пари, зустрінуть одиноких представників протилежної статі, проте значними один для одного, швидше за все, вони не стануть.

Для Стрільців, які вже перебувають у стосунках, любовний гороскоп досить непередбачуваний, оскільки якийсь несподіваний вчинок може як здивувати партнера, так і призвести до розставання (особливо якщо Стрілець схильний до зрад).

Здоров'я. Здоров'я в березні не буде турбувати Стрільця, відчувати себе він буде непогано. Від різного роду ГРВІ представники цього знака будуть застраховані на початку весни. Головне – побільше відпочивати, не нервувати, гуляти на свіжому повітрі.

Водолій

У Водолія березень 2023 року пройде досить сумбурно. Йому цього місяця не варто форсувати події і проявляти ініціативу, хоча енергія битиме через край, а бажання взяти кермо влади до своїх рук буде великим. Цього місяця Водолій повинен зосередитися виключно на собі і накопичувати сили. Кар'єрний стрибок уже близький.

Кар'єра. В роботі у Водолія все буде складатися досить вдало в березні. Його буде переповнювати енергія і бажання зайнятися чимось новим. Але є одна заковика – коли Водолій сповнений сил, він часто діє нерозважливо. Зірки радять цього місяця не лізти в авантюри. Березень – це підготовчий етап для подальших звершень.Цього місяця потрібно напрацювати стратегію на цілий рік. Необхідно скласти план дій, налагодити контакти з діловими партнерами, вивчити діяльність конкурентів, зайнятися рекламою, продумати все до найдрібніших деталей (чого Водолій дуже не любить, але потрібно стати Дівою хоча б на місяць).

Гроші. Фінансова сторона життя потішить Водолія у березні-2023. Грошові надходження, вдалі капіталовкладення, придбання нерухомості піднімуть настрій і Водолію, і його близьким.

Кохання. Особисте життя Водолія в березні може бути нестабільним. Більше уваги цього місяця потрібно приділяти близькому колу, саме тут Водолій знайде натхнення для своїх ідей, які здатні будуть принести йому успіх. Сімейні цінності цього місяця також повинні бути на першому плані.

Здоров'я. Березень 2023 року буде вельми підступним місяцем для Водолія, оскільки погода буде оманливою і непередбачуваною. Є ризик застудитися. Також ймовірне загострення хронічних захворювань, пов'язаних із суглобами. Категорично протипоказано купатися в березні в холодному морі. Сприятливо пройти профілактичне лікування.

Невдахи березня 2023 року:

Телець

Березень 2023 року буде для Тельця складним і підступним періодом. Цього місяця Тельця з неймовірною силою може потягнути в якусь романтичну пригоду. Але, сприйнявши легкий флірт за початок чогось великого і світлого, він ризикує зробити помилку, оскільки для нього є велика небезпека бути обдуреним шахраями, інтриганами, ловеласами.

Тельцю в березні важливо пам'ятати про те, що нерозумно змінювати міцні стіни на вежі повітряного замку. Телець – досить матеріалістичний знак зодіаку, що твердо стоїть на землі, але цього місяця його легко можна буде обдурити на гроші.

Кар'єра. Тельцю на роботі слід намагатися поменше привертати до себе увагу, не рватися в перші ряди. Чим повільніше він буде рухатися до мети, тим швидше її досягне.

Потрібно приготуватися до того, що не все буде вдаватися з першої спроби. Повторення – мати вчення. Багато чого буде вдаватися з другої спроби, а в деяких випадках навіть це може не принести бажаного результату, але впадати у відчай і дратуватися не варто. А от звернутися за допомогою більш досвідченої людини буде наймудрішим рішенням у цій ситуації. Тому сприятливо знаходити вчителів, наставників, одним словом, людей, які можуть чогось навчити. Якщо Тельцю не дозволяє це зробити його гордість, то варто взяти невелику паузу, проаналізувати ситуацію і спробувати все почати спочатку.

У будь-якому разі місяць несприятливий для зміни місця роботи або роду діяльності – можна буде змінити шило на мило.

Гроші. У фінансовому плані Тельцю потрібно бути вельми обачним і економним, не витрачати гроші даремно. Він схильний надмірно турбуватися про свій матеріальний добробут, але в березні не варто допускати великих витрат – краще накопичувати. Гарний час, щоб покласти гроші в сейф або в банк.

Кохання. В особистому житті Тельця в березні все може бути досить складно. Його шлюб може в цей час затріщати по швах.

Самотні представники знака можуть зав'язати знайомства ближче до середини місяця. Буде море емоцій і кохання. Однак втрачати самоконтроль не варто, інакше пізніше про це доведеться пошкодувати. Венера увійде в знак Тельця в другій половині березня, і саме в цей час з'явиться хороший шанс знайти свій ідеал.

Здоров'я. У березні буде вразливою дихальна система Тельця, через що висока ймовірність нежиті та кашлю, ГРВІ, коронавірусу. Щоб не застудитися, Тельцю слід тепліше одягатися і менше бувати в місцях великого скупчення людей. Раціон цього місяця варто наповнити продуктами, що містять кальцій, і частіше бувати на свіжому повітрі. Особливо сприятливе гірське і морське повітря. Добре було б вирушити в санаторій, у гори.

Діва

Березень-2023 у Діви буде непростим. Користуючись довірою і гарним ставленням, хтось із близького оточення Діви може спробувати їй нашкодити, втягнувши в нечесну гру дорогих для неї людей. Можливі різного роду інтриги, через які все йтиме не так, як Діві хотілося б. Діві не можна дозволяти маніпулювати собою і проникати до себе в душу. Варто щільніше прикрити двері перед заздрісниками.

Поява прекрасного незнайомця або незнайомки цього місяця може позбавити Діву розуму. Але не потрібно поспішати приймати рішення, ситуація неоднозначна.

Кар'єра. У роботі та фінансовій сфері на Діву чекає пора напруги і непередбачуваності. Перед нею поставлять низку нових завдань, але часу, щоб їх осмислити, буде недостатньо. Доведеться ухвалювати швидкі рішення, що змусить Діву не на жарт понервувати. Зіткнувшись із труднощами, важливо не звертати зі шляху. Хоча, можливо, в певний момент Діві захочеться все кинути, навіть роботу, і ніколи не повертатися до завдання, яке зараз не по зубах. Тому якщо Діві набридла її робота, вона може сміливо кидати її без жодного жалю.

У цей період важливо знати, що робота – це не місце для пліток. Можливо, хтось із колег буде намагатися залучити Діву в неприємні розмови. Головна порада для Діви – утриматися в цей час від будь-яких оцінок. В даному випадку найкраща позиція – нейтральна, вона вбереже Діву від неприємних наслідків.

Кохання. Для самотніх Дів складеться не дуже сприятливий момент для флірту, кокетства. У кожному новому знайомому Діва буде намагатися розгледіти свою другу половинку. Однак не варто витрачати час на людину, яка під час першої зустрічі повідомить, що вона у стосунках. Не найкращий період для того, щоб заводити романи.

Шанс зав'язати нові стосунки з'явиться тільки наприкінці місяця, 30-31 березня. Найімовірніше, Діва вибере того, кого добре знає, особливо якщо це її колишній або нинішній друг. Дружба може перерости в щось більше наприкінці березня.

Здоров'я. У березні Діва буде надто недовірливою, тому варто менеше переглядати ролики на YouTube. Якщо Діва відчує себе погано, не варто панікувати і приписувати собі страшні діагнози. Заспокійливий чай, розслаблююча ванна, відвідування басейну допоможуть зняти нервову напругу – і стан нормалізується. В середині місяця слід остерігатися протягів, переохолоджень.

Козеріг

Березень-2023 буде складним місяцем для Козерога. Він, як завжди, буде весь у роботі, наполегливо рухаючись до своєї мети. Цього місяця будуть виникати якісь непереборні перешкоди і труднощі на роботі, і потрібно буде постаратися, щоб усе це не псувало настрій. Але рано чи пізно противник вийде з гри, і наприкінці місяця справи Козерога підуть, як по маслу.

Кар'єра. У березні для Козерога головним буде обрати правильну тактику. Неприємності на роботі не будуть значними або масштабними. Все налагодиться, як за помахом чарівної палички, не вимагаючи значних зусиль із боку представників знака, наприкінці березня. Тільки потрібно набратися терпіння, незважаючи на те, що великим буде прагнення якомога швидше зробити кар'єру, домогтися суспільного визнання і шани.

Гроші. Зірки рекомендують Козерогу в березні витрачати гроші на дорогі розваги. Саме цього місяця можна купити розкішну квартиру. Також сприятливо в березні планувати бюджет на найближчі роки. Дуже важливий час для матеріальної стратегії Козерога.

Кохання. В особистому житті Козерога все буде стабільно, нових романів не очікується. Козерогам, у яких уже є партнер, сприятливо оновити почуття, зробити відносини більш яскравими: сходити в кінотеатр, на концерт або презентацію, влаштувати романтичну вечерю при свічках.

Здоров'я. Здоров'я і самопочуття Козерога в березні буде визначатися настроєм. Геть песимізм – потрібно поставити собі за мету себе побалувати. Сприятливий час, щоб вирушити кудись на острови: на Сейшели, Канари або Мальдіви – сонце допоможе позбутися депресії, яка почне долати в березні. Емоційний підйом добре позначиться на всіх сферах життя Козерога.

Риби

У Риб березень 2023 року буде дуже невдалим, адже саме цього місяця їх шарахне Сатурн – планета депресії і великого нещастя. Сатурн – планета переломів, і він буде ламати життя Риб. У них з'явиться шанс круто змінити багато що і в особистому житті, і в роботі. Зміни хоч і будуть довгоочікуваними та потрібними, але відбуватися вони будуть досить болісно, адже Сатурн буде остаточно руйнувати все, що зможе. Рибам потрібно постаратися трохи розважитися, це піде їм на користь. І друзі в цей час можуть надати їм безцінну допомогу.

Кар'єра. У березні Рибам доведеться ухвалювати дуже серйозні професійні рішення, тому важливо ретельно зважувати всі за і проти. Краще діяти відповідно до ситуації, довіряти своїй інтуїції. Краще бути хорошим тактиком. Зірки не рекомендують Рибам робити кілька справ одночасно – краще зосередитися на чомусь одному. Сатурн – це планета однієї мети, і він входить у Риби.

Гроші. Березень буде досить непоганим місяцем для вдалого і вигідного вкладення коштів. Можна робити інвестиції в нерухомість, землю або покласти гроші в банк, і все це буде запасом на "чорний день".

Кохання. В особистому житті Риби будуть більш цілеспрямованими, що для них не характерно. Така поведінка безсумнівно сподобається і обранцеві (або обраниці) Риб. Вільні Риби в березні будуть націлені на створення сім'ї, для цього будуть усі передумови, вдало складеться ситуація, нові знайомства і велике бажання.

Здоров'я. У березні Рибам потрібно дотримуватися запобіжних заходів, не нехтувати гігієнічними процедурами. Одяг повинен відповідати погоді. Також сприятливо пропити курс вітамінів, адже це теж допоможе вберегтися від хвороб. Крім того, існує велика ймовірність загострення хронічних захворювань, тому варто відвідати лікаря і своєчасно приймати призначені препарати.

Щасливчики березня 2023 року:

Близнюки

У Близнюків березень-2023 пройде під великим знаком плюс. У березні представники цього знака будуть намагатися бути в курсі подій, що відбуваються. Чим більш поінформованими будуть Близнюки в різних сферах, тим більше корисного почерпнуть для себе. У них з'явиться шанс не тільки здобути своє місце під сонцем, а й вирішити наболілі грошові питання. Великий фарт, удача в грі, фінансах, життєвих ставках – все це намічається саме в березні.

Кар'єра. Професійні завдання будуть вирішені Близнюками досить швидко і без особливих зусиль. Їм частіше варто цікавитися тим, що відбувається довкола, адже це допоможе не випустити з уваги щось дуже важливе. Крім того, успіху Близнюків сприятимуть гармонійні відносини з колегами, які завжди будуть готові їм допомогти своєю порадою. Вдало складатимуться переговори, короткострокові поїздки та відрядження.

Гроші. У сфері фінансів період досить рівний і хороший.

Кохання. Близнюки в березні будуть налаштовані на легковажний лад. Їм може захотітися чогось хвилюючого, особливо поблизу 8 березня. Цілком можна дозволити собі невелику пригоду, але заграватися не варто.

Постійний партнер, можливо, захоче змусити Близнюків поревнувати, чим викличе сплеск емоцій. Краще в цей час не зраджувати, інакше можливий великий скандал.

Одиноким Близнюкам нові стосунки спочатку можуть здатися безхмарними, але потім вони зрозуміють, що поєднали свою долю з людиною, яка їм абсолютно не підходить.

Здоров'я. Березень – хороший місяць для спортивних занять. Поки ще Марс в Близнюках, сприятливо записатися в секцію карате, боксу, фітнес-клуб, на плавання. Однак варто уникати екстремальних видів спорту на кшталт гірських лиж або стрибків із парашутом. Сприятливими будуть фізіотерапевтичні процедури, лікувальна гімнастика, масаж, а також візит до косметолога.

Рак

Березень-2023 буде вдалим місяцем для Рака. Представники цього знака будуть винагороджені за їхні терпіння і працю. Раки, які докладали максимальних зусиль для досягнення заповітної мети, будуть пожинати заслужені плоди. Кінцева мета буде досягнута. Ті Раки, які довгий час намагалися обійняти якусь цікаву їм посаду, в березні нарешті зможуть домогтися бажаного.

Нарешті Раку вдасться залишити в минулому складності. Березень – це час для того, щоб зайнятися вдосконаленням і надолужити згаяне в особистому житті. Рак буде знаходитися на вершині успіху. У професійному плані Рак буде налаштований на позитив, адже від настрою буде багато що залежати в його житті. Рак – це дуже атмосферний знак зодіаку, і для нього важливий настрій. Місяць буде емоційним, цікавим. Однак ризиковані ситуації не слід виключати, тому що в другій половині місяця Марс увійде в знак Рака. Тому представників знака можуть очікувати ДТП, нещасні випадки і переломи.

Гроші. У фінансовому плані на Рака чекають дуже великі винагороди, хороші премії і підвищення заробітку. Тому якщо Раку давно не підвищували зарплату, він сміливо може просити про підвищення – він його отримає. Але розслаблятися не варто, потрібно й далі працювати, докладати зусиль, щоб кишеня не спорожніла. Зірки радять менше витрачати отримані кошти і більше економити.

Кохання. В особистому житті Ракам не варто ховати голову в пісок. Якщо для нього людина дорога, то з нею завжди можна буде знайти компроміс. Будь-які компроміси, повернення колишнього парнера дуже сприятливе цього місяця. Необхідно почути свого партнера.

Раки-одинаки в березні отримають можливість познайомитися з представниками протилежної статі, але перспективними ці відносини стануть тільки в тому випадку, якщо самі Раки налаштовані на це. Тобто якщо Рак захоче, щоб відносини стали міцними і тривалими, вони такими стануть.

Здоров'я. Гороскоп здоров'я попереджає Рака про можливі проблеми, пов'язані із загостренням хронічних захворювань, особливо шлунково-кишкового тракту. Не варто забувати про заходи профілактики, вчасно звертатися до лікаря. Крім того, слід зміцнювати імунітет і уникати переохолодження.

Лев

У Левів березень 2023 року пройде під двома жирними плюсами, це щасливчики місяця. Вони зуміють уникнути всіх непотрібних спокус і досягти успіху як у фінансовій сфері, так і в коханні. Леви візьмуть хороший темп ранньою весною: лідерство на роботі, ефективні починання, але варто трохи зменшити оберти, інакше заздрісники почнуть вставляти палиці в колеса. Шукати підтримку слід серед домашніх.

Кар'єра. Трудова діяльність Лева в березні 2023 року буде складатися суперуспішно, на нього чекає зоряний час. З'явиться можливість реалізовувати задумані ідеї. Особливо вдало розвиватимуться події для Левів, задіяних у науці та IT-індустрії – є ймовірність зробити відкриття, захистити новий проєкт. Щоб домогтися успіху, потрібно проявляти наполегливість і старанність. Дехто з них у березні отримає дуже хорошу високу посаду, можливе стрімке кар'єрне зростання.

Леву в березні важливо уникати конфліктів із діловими партнерами, оскільки можуть бути різні ускладнення. Однак впадати у відчай не варто – все налагодиться дуже швидко, і у Левів можуть бути хороші фінансові партнерські проєкти.

Здоров'я. Найбільшу небезпеку для Лева становитимуть підвищений артеріальний тиск і серцева недостатність. Тому не рекомендується цього місяця багато бігати. Слід щадити себе в спорті, роботі, можна навіть на деякий час відкласти спортзал. Повноцінний відпочинок обов'язковий, хороший сон цього місяця – зцілення для Лева. Крім того, варто подолати свою тягу до смачної їжі, достатку і повного столу, краще сісти на дієту. Тому що важка їжа і вживання алкоголю є фактором ризику при серцево-судинних захворюваннях. Леву варто постувати.

Терези

У Терезів у березні-2023 буде чудовий період. У них з'являться великі творчі можливості, і їм не варто стримувати свої пориви. У березні саме ця якість принесе Терезам успіх, удачу, нові приголомшливі знайомства, зв'язки. Дипломатичний підхід до всього матиме великий вплив на інших людей, що сприятиме піднесенню Терезів.

Кар'єра. У професійній сфері зірки сприятимуть Терезам і всіляко допомагатимуть їм досягати результату, особливо, в нових починаннях: нові справи, нові проєкти, нові плани. Особливо якщо Терези будуть проявляти працьовитість і наполегливість. У будь-якому випадку в діловому партнерстві на представників цього знака чекає грандіозний успіх.

Гроші. У березні Терезам потрібно бути обачнішими зі своїми витратами. Завжди потрібно залишати запас коштів. Якщо Терезам запропонують хорошу посаду, то саме цього місяця на них чекає велика удача. Буде шанс дуже вдало змінити місце роботи, і перед Трезами відкриються прекрасні потужні перспективи розвитку.

Кохання. Самотні Терези в березні-2023 можуть зустріти рідну душу. Але станеться це тільки з тими, хто вже морально готовий до доленосної зустрічі і повністю відпустив свої старі стосунки. Сприятливо узаконити стосунки і укласти шлюб, особливо в другій половині місяця, коли Венера увійде в знак Тельця.

Здоров'я. У березні у Терезів можливі проблеми з судинами, головні болі і перепади тиску, загальна втома, слабкість, авітаміноз. Все це буде говорити про те, що прийшла необхідність переглянути свій режим дня і більше відпочивати. При погіршенні стану необхідно звернутися за допомогою до лікаря.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко
Незаконна рубка лісу Судитимуть Шкода довкіллю
Нарубали на 900 тисяч гривень: на Буковині судитимуть експосадовця лісового господарства
1 хв на прочитання28 хвилин тому
Небезпечні відходи Правила утилізації Міндовкілля
Одна акумуляторна батарея наносить шкоди більше, ніж тисячі тонн відходів від промисловості, — Міндовкілля
3 хв на прочитаннягодина тому
Дикі тварини Лисиці Одеса
В Одесі все частіше на вулицях зустрічаються дикі лисиці: як з ними поводитися у випадку зустрічі
2 хв на прочитання5 годин тому
Корисні поради Домашні улюбленці Прибирання
Як позбутися запаху котячого туалету: 3 правила та 1 «лайфхак»
3 хв на прочитання5 годин тому
Клематис Міс Бейтман — чудово виглядає на арках, трійникових конструкціях, балконних ящиках або обрамленнях (ФОТО)
1 хв на прочитання13 годин тому
Блакитні та сині квіти на клумбах — що посадити (ФОТО)
1 хв на прочитання13 годин тому
Українські науковці зможуть користуватися інфраструктурою інших країн, що для цього потрібно
2 хв на прочитанняВчора
Поліцейські Одещини викрили браконьєра на Тилігульському лимані
1 хв на прочитанняВчора
Більше з GreenPost
Ціни на газ Паливо Український ринок
Ціни на газ для бізнесу в Україні посеред весни зросли до максимуму з листопада
1 хв на прочитання2 години тому
Бананові булочки до кави Легкий рецепт Смачна Випічка
Ароматні та м’які бананові булочки до кави або чаю: легкий рецепт випічки
1 хв на прочитання3 години тому
Ризик розвитку раку Шкідливі продукти Поради лікаря
Зросте рівень жиру в крові та ризик розвитку раку: які частини курки краще не їсти
1 хв на прочитання3 години тому
23 квітня Всеукраїнський день психолога Лікування гіпнозом Техніки заспокоєння Дихальні вправи EMDR-терапія
Всеукраїнський день психолога: модний гіпноз, техніки заспокоєння, дихальні вправи, EMDR-терапія
6 хв на прочитання4 години тому
Які поживні речовини зберігаються довше під час консервації, ніж у свіжому продукті
1 хв на прочитання7 годин тому
Сметанне печиво — надзвичайно простий рецепт
1 хв на прочитання12 годин тому
Пробачити собі минулі помилки: Китайський гороскоп на вівторок, 23 квітня
4 хв на прочитанняВчора
На Закарпатті викрили бізнесмена, який хотів незаконно експортувати пшеницю
1 хв на прочитанняВчора