Догори
Дати відгук

Гороскоп для всіх знаків зодіаку з 7 по 13 червня

Важливий тиждень, протягом якого відбудеться Сонячне затемнення

4 хв на прочитання06 Червня 2021, 19:15
Фото: Народна правда Фото: Народна правда
Поділитись:

Сюрпризи, випробування, подарунки долі чи знайома рутина? Чого чекати від зірок з 7 по 13 червня 2021 року читайте в гороскопі на тиждень для всіх знаків зодіаку від експертів СТБ.

Овен

Цей тиждень для Овнів може стати справжнім випробуванням. Можливі серйозні проблеми в сім’ї. А все через непорозуміння і таємниці. Намагайтеся не приймати близько до серця все, що почуєте з вуст близьких людей під час сварки. Ближче до п’ятниці конфлікт себе вичерпає, проте неприємний осад залишиться. Вихідні проведіть у товаристві коханої людини. Саме вона зможе вас захистити.

 

Гороскоп на тиждень — Телець

Дуже активний тиждень. Ви зможете закрити багато важливих проєктів, однак лише в тому разі, якщо будете прислухатися до думки колег і брати участь в обговореннях нагальних питань. Варто бути дуже уважними в поїздках і відрядженнях. Є ризик підхопити застуду. Вихідні краще провести в колі сім’ї.

Близнюки

Непростий тиждень. Ви на мілині. Тож зірки радять скласти чіткий план фінансових витрат і чітко виконувати його. Якщо ви хочете вигідно вкласти гроші, то намагайтеся дотримуватися плану і не робіть імпульсивних покупок. Зате в стосунках з коханою людиною панує цілковита гармонія.

Рак

Суперечливий тиждень. Вам захочеться відмовитися від обов’язків і пожити собі на втіху. Особливо це стосується сімейних Раків. Однак обов’язки і турботу про дітей ніхто не скасовував, так що приготуйтеся попрощатися з деякими зі своїх мрій. Зате у вас з’являться інші, не менш прекрасні плани.

Лев

Левам на цьому тижні рекомендується більше часу проводити в колі сім’ї, з близькими родичами. Це вдалий час для виконання домашніх справ разом із сім’єю. Що стосується кар’єрного зростання, то наближаються приємні зміни. Головне ― не злякатися в найвідповідальніший момент.

Діва

Цей тиждень для Дів пройде під девізом розуміння і всепрощення. Вам вдасться вирішити конфлікт із другою половинкою, яка псувала вам нерви тривалий час. Ще кілька днів можуть виникати дрібні сварки, проте зірки радять відразу ж їх обговорювати. Вихідні варто присвятити прибиранню в оселі і допомозі батькам.

Терези

Для Терезів цей тиждень буде дуже складним. Можливо, від вас зажадають повернення боргу, про який ви давно забули. На цьому ґрунті можуть загостритися хронічні захворювання, що призведе до звернення в лікарню. Тож наступного разу, коли знову захочете витратити чужі гроші, подумайте, як ви їх будете віддавати.

Скорпіон

Трохи сумбурний тиждень. Можуть відкритись неочікувані факти з минулого вашої другої половинки. І не факт, що вони вам сподобаються. Головне — не накручувати і не вигадувати того, чого не було. Найкраще, що можна зробити в такій ситуації, — поговорити. За підсумком цієї розмови  ви будете знати, чого далі хочете від життя.

Стрілець

Стрільцям на цьому тижні вдасться завершити свій давній конфлікт із кимось із родичів. Однак не розслабляйтеся, це зовсім не означає, що ви не стоїте як кістка в горлі комусь із друзів. Так-так, у вас з’явилися заздрісники. Причина тому — ваш успіх і кар’єрне зростання.

Козеріг

На цьому тижні Козероги повністю віддадуться мріям про море і відпустку. Воно й не дивно, адже останні кілька місяців ви напружено працювали й заслужили на відпочинок. Тож час пакувати валізи. Однак будьте обачні і гарненько подбайте про безпеку. Особливо квартири, яку залишите в гордій самотності на цілий тиждень.

Водолій

Водоліям на цьому тижні доведеться відмовитися від думки про вічне свято. Рано чи пізно воно закінчується і доводиться повертатися з небес на землю та займатися роботою. Питання лише в тому, чи подобається вам те, чим ви займаєтеся. І якщо ні, то, можливо, досить терпіти це все? Настав час приємних змін. Не бійтеся ризикувати. Зміна місця роботи може піти вам на користь.

Риби

Риби на цьому тижні влаштують собі щось на кшталт канікул. Коли свята залишаться позаду, ви, звичайно, повернетеся до роботи, ось тільки працювати ви будете дуже й дуже розслаблено. Значно цікавішою вам здасться можливість відвідати чергові дружні посиденьки. Однак будьте дуже уважні: начальство за вами спостерігає. І якщо так піде й далі, чекайте неприємної розмови. А вона вам треба?

Нагадаємо, що 10 червня відбудеться сонячне затемнення.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Експорт молочних товарів в ЄС
Десятки підприємств України експортують молочні товари в ЄС, що свідчить про їх якість і безпечність - Висоцький
1 хв на прочитання14 хвилин тому
Чи потрібні електромобілям інші покришки?
Чи потрібні електромобілям інші покришки?
4 хв на прочитаннягодина тому
Відшкодування 5,2 млн грн завданих бюджету збитків
БЕБ у Львові забезпечило відшкодування 5,2 млн грн завданих бюджету збитків через продаж харчових продуктів
1 хв на прочитаннягодина тому
Управління небезпечними відходами
Управління небезпечними відходами: Міндовкілля закликає не зволікати із подачею документів на ліцензію
2 хв на прочитання2 години тому
Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеорологічні явища по Україні
1 хв на прочитання4 години тому
У ВР зареєстровано проект Закону «Про ратифікацію Угоди про фінансування Дунайської регіональної програми»
1 хв на прочитання5 годин тому
До Великоднього столу: соковитий салат із курячим філе
1 хв на прочитання6 годин тому
Що покласти у Великодній кошик та що краще лишити вдома: символізм продуктів, які несуть на освячення
4 хв на прочитання7 годин тому