Смачні гарячі бутерброди з шинкою, овочами, сиром і сметаною готуються дуже швидко.
Інгредієнти:
батон — 4-6 скибочок;
шинка — 60 г;
помідор — 60 г;
сир твердий — 50 г;
перець болгарський — 40 г;
сметана — 1 ст. ложка;
кріп свіжий — 5 г;
цибуля зелена — 5 г;
сіль — 3 г;
перець чорний мелений — 3 г.
Приготування.
Шинку дрібно нарізати.
Твердий сир натерти на дрібній терці.
Помідор і болгарський перець вимити та дрібно нарізати.
Зелень промити та дрібно нарізати.
Викласти в миску шинку, сир, помідор, болгарський перець і зелень. Додати сметану, сіль і чорний мелений перець.
Усе добре перемішати.
На шматки батона викласти начинку.
Суху сковороду поставити на повільний вогонь, накрити кришкою. За 30 секунд зняти сковороду з вогню. Викласти в сковороду бутерброди з шинкою, помідорами, перцем та сиром. Знову накрити сковороду кришкою. Поставити сковороду на мінімальний вогонь.
За 3 хвилини гарячі бутерброди будуть повністю готові. Можна вимкнути вогонь і дати бутербродам постояти ще 2 хвилини під закритою кришкою.
Гарячі бутерброди з шинкою, овочами, сиром і сметаною готові до подачі.
Також ми писали про гарячі бутерброди «Човники».