- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Гаряча страва з картоплі, овочів і грибів — проста, але вишукана
Гаряча страва з картоплі, овочів і грибів — проста, але вишукана
Вразить навіть гурманів.
На перший погляд, це проста та буденна страва, але з таким поєднанням овочів і грибів, з великим використанням спецій виходить вишукана та дуже смачна гаряча страва, яка прикрасить не одне свято. Якщо за вашим столом переважає чоловіча компанія, ви можете додати до страви з картоплі подрібнений перець чилі (без насіння) чи будь-який гострий соус. Залежно від пори року можна використовувати й інші овочі — наприклад, спаржу, кабачки, баклажани. Навіть якщо викласти шматочки риби, страва буде не лише пісною, а й ситною, і її вистачить для всіх.
Інгредієнти:
картопля — 1 кг;
печериці — 400 г;
цибуля — 1-2 шт.;
морква — 2 шт.;
помідори чері — 4-5 шт.;
болгарський перець — 1 шт.;
часник — 3-4 зубчики;
оливкова олія — 5-7 ст. л.;
сіль, перець, спеції — до смаку.
Приготування.
Очистити картоплю, моркву та цибулю
Нарізати на середні шматочки очищені овочі, болгарський перець і гриби.
Все це викласти на деко, покласти порізані навпіл помідори чері, полити оливковою олією, додати сіль, перець, спеції, подрібнений часник і все ретельно перемішати.
Запікати страву на свято 35-40 хвилин при температурі 180 °C.
Більше новин читайте на GreenPost.