Галета з черешнею за 20 хвилин: найкращий варіант сезонної випічки

1 хв на прочитання06 Липня 2024, 12:00

Рецепт тіста без яєць та масла

Галета – це один з найпростіших пирогів, який можна готувати з солоною та солодкою начинкою. Варто відзначити, що найголовнішим у випічці є тісто, яке в ідеалі має бути хрумке та розсипчасте.

Сьогодні ділимося рецептом галети з черешнею, тісто для якої готується без яєць, масла та молочних продуктів.

Інгредієнти:

Тісто:

Начинка:

Спосіб приготування:

1. Для приготування тіста потрібно змішати воду з олією. Окремо змішати сухі інгредієнти. Тепер змішати дві маси між собою та замісити тісто. Накрити його рушником та залишити на 20 хвилин. 

2. Тим часом приготувати начинку. Для цього з черешні потрібно дістати кісточки, далі змішати ягідки з цукром та крохмалем. 

3. На цьому етапі потрібно поділити тісто на 2 частини. Одну з них тонко розкачати у коло (робити це краще відразу на пергаменті). 

4. На середину тіста викласти начинку, не доходячи до боків. Ці боки потрібно загорнути до середини, але так щоб було видно начинку. 

5. Змастити тісто яйцем. Випікати за температури 200 градусів 20 хвилин. Готово!

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: