Фритата з картоплею, кабачками та ковбасою під сиром — простий рецепт

1 хв на прочитання19 Червня 2024, 07:32
Фото: «Їжа легко»

Її подають гарячою, хоча холодна фритата нічим не гірша.

Фритата з картоплею, кабачками та ковбасою під сиром — це проста і смачна страва, для приготування якої знадобляться елементарні продукти. Її подають гарячою, хоча холодна фритата нічим не гірша.

Інгредієнти:

картопля — 2 шт.;

кабачки — 1 шт.;

яйця — 4 шт.;

ковбаса варена — 100 г;

молоко — 50 мл;

сир твердий — 100 г;

розмарин — 1 чайна ложка;

сіль за смаком;

перець — за смаком.

Приготування.

Картоплю відварити в мундирах, очистити та нарізати на кружечки.

Кабачок нарізати на кружечки й обсмажити на сковороді-гриль.

Яйця збити в мисці із сіллю, перцем, розмарином і молоком.

Сир натерти на великій тертці. Ковбасу варену нарізати пластинками.

Посудину для запікання змастити олією. Покласти шарами: спочатку картоплю, потім кабачки, потім варену ковбасу. Залити яйцями та поставити в духовку на 30 хвилин.

Дістати з духовки. Посипати твердим сиром і ще раз поставити в духовку, доки сир не зарум'яниться. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: