Догори
Дати відгук

Фрукти, які зменшують рівень цукру в крові

Вони можуть контролювати та знижувати рівень цукру в крові.

1 хв на прочитання14 Вересня 2023, 10:10
Поділитись:

Ви повинні помірно вживати фрукти, особливо якщо у вас вже є проблеми з цукром у крові.

Фрукти можуть бути чудовим та смачним доповненням до збалансованої дієти, допомагаючи контролювати та знижувати рівень цукру в крові.

Найкращі фрукти для зниження цукру

Яблука – класика: старе добре яблуко не дарма є популярним фруктом. Яблука містять пектин, розчинну клітковину, яка позитивно впливає рівень цукру в крові.

Авокадо – особливий фрукт: авокадо – унікальний фрукт, тому що він складається в основному з корисних жирів. Ці жири допомагають регулювати рівень цукру в крові та сприяють почуттю ситості. Харчові волокна, що містяться в ньому, також підтримують стабільність рівня цукру в крові.

Цитрусові – свіжі та соковиті: клітковина уповільнює травлення і, отже, всмоктування цукру у кров.

Ківі - зелена вітамінна бомба: ківі - справжнє джерело поживних речовин і має низький глікемічний індекс. Він містить вітамін С, вітамін К, клітковину та антиоксиданти, які можуть допомогти регулювати рівень цукру в крові.

Ягоди - маленькі енергетичні комплекси: ягоди не тільки смачні, але й багаті на клітковину та антиоксиданти. Полуниця, малина, чорниця та ожина мають низький глікемічний індекс, що означає, що вони повільно підвищують рівень цукру в крові. Клітковина в ягодах уповільнює засвоєння цукру, що підтримує стабільний рівень цукру на крові.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.