- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Фарширована картопля з куркою в духовці — проста й водночас смачна та ситна страва, яка швидко готується
Фарширована картопля з куркою в духовці — проста й водночас смачна та ситна страва, яка швидко готується
М’ясо можна замінити лісовими грибами.

Фарширована картопля з куркою в духовці — проста й водночас смачна та ситна друга страва, яка швидко готується й чудово впишеться в сімейний обід або вечерю.
Замість шматочків курки можна взяти фарш курятини, свинини чи яловичини. М’ясо можна замінити лісовими грибами. Щоб акуратно дістати серцевини, скористайтеся ложкою для морозива або звичайною чайною чи столовою ложкою — залежно від розміру бульби. Краще доповнити запечену картоплю салатом зі свіжих овочів і склянкою холодного томатного соку. Додавши порізані помідори, які виділять сік, ви отримаєте ніжну запечену страву.
Інгредієнти:
картопля — 1,5 кг;
куряче м’ясо (без кістки) — 550 г;
цибуля — 1 шт.;
морква — 2 шт.;
перець чилі — 1 шт.;
зелений горошок — 250 г;
консервована кукурудза — 200 г;
твердий сир — 200 г;
оливкова олія — за смаком;
сіль, перець, спеції — до смаку.
Приготування.
Кожну картоплину ретельно помити та загорнути у фольгу. Випікаим до готовності при 100 °С. Час залежить від розміру плоду.
Курку нарізати на однакові маточки.
Моркву та сир натерти на дрібній тертці.
Перець чилі та цибулю дрібно нарізати кубиками.
Цибулю обсмажити, додатио моркву, потушкувати. В кінці вкинути гострий перець.
Дістати запечену картоплю, розрізати навпіл і дістати середину. З неї зробити пюре, додати тушковані та консервовані овочі, курятину о. Перемішати і покласти назад у картопляні човники. Посипати тертим сиром.
Відправити у добре розігріту при 200 °C духовку на 5-7 хвилин.
Більше новин читайте на GreenPost.







