Експерти назвали, вживання якого хліба призводить до раку

1 хв на прочитання09 Серпня 2023, 23:50

Лікарі називають шкідливою манеру ставити в холодильник хліб

Деякі харчові звички можуть згубно позначатися на здоров'ї та сприяти розвитку раку. Однією з них є вживання залежалих продуктів, що довго зберігаються в холодильнику.

Лікарі називають шкідливою манеру ставити в холодильник хліб і зберігати його тижнями.

Якщо на хлібі чи сирній скоринці злегка виступила пліснява, ми обрізаємо по зіпсованому краєчку і далі використовуємо продукт. Робити так не можна.

Вживання зіпсованого хліба не призводить безпосередньо до виникнення раку, проте його наслідки знижуватимуть імунітет, підвищуватимуть ризик отруєння організму. У зв'язку з цим може розвинутись злоякісний процес.

Грибок, що утворився, на продукті вкрай токсичний, він буває небезпечнішим від багатьох отрут. Навіть смаження не допомагає врятувати продукти з цвіллю.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: