Догори
Дати відгук

Експерти назвали 4 напої, які допоможуть очистити печінку

Вони допоможуть очистити печінку від токсичних речовин та відновлять коректну роботу органу.

2 хв на прочитання09 Серпня 2023, 13:40
Поділитись:

Існує низка продуктів та напоїв, які засмічують печінку, що призводить до різних проблем зі здоров’ям. Для того щоб нейтралізувати отриману шкоду, варто регулярно вживати особливі напої. Вони допоможуть очистити печінку від токсичних речовин та відновлять коректну роботу важливого органу. На які варіанти варто звернути увагу.

Натуральний якісний чай

Якщо ви придбаєте якісний чай, у складі якого немає ароматизаторів та додаткових добавок, це стане справжнім подарунком для печінки.

Такий напій швидко та якісно виводить токсичні речовини, очищаючи печінку на найглибшому рівні.

Експерти вважають, що якісний чай допомагає також позбутися зайвої ваги, зміцнити імунну систему та зберегти молодість на довгі роки.

Для максимальної користі варто пити чай без цукру.

Буряковий сік

Цей напій має бути в регулярному раціоні будь-якої людини, яка піклується про своє здоров’я. Відомо, що буряковий сік швидко та якісно виводить шлаки та токсини.

Тому овочевий сік є найбільш корисним продуктом для печінки.

Також напій стане справжньою знахідкою для гіпертоніків, оскільки допомагає знизити тиск та покращити роботу серцево-судинної системи.

Очищена вода

Вживати протягом дня потрібно не менше двох літрів. Звичайна очищена вода сприяє виведенню солей, шлаків та токсинів, завдяки чому покращується робота печінки.

Напій сприяє оздоровленню всіх внутрішніх органів.

Однак варто пам’ятати, що користь має лише вода високої якості, що пройшла необхідну фільтрацію.

Кава

Немає жодних причин для того, щоб відмовляти собі в задоволенні насолодитися парою філіжанок кави протягом дня. Як виявилося, тонізуючий напій не лише дозволить позбутися токсинів, а й допоможе захиститися від онкологічних захворювань.

Як і у випадку з чаєм, каву потрібно пити без цукру для того, щоб повною мірою оцінити її користь для організму.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.