Догори
Дати відгук

Ексклюзивне інтерв’ю Анжели Перл спеціально для GreenPost

Нам пощастило поспілкуватися із Анжелою Перл про її місію як астролога, про особисте і навіть про майбутнє

5 хв на прочитання09 Серпня 2024, 22:23
Ексклюзивне інтервʼю з Анджелою Перл в Одесі Ексклюзивне інтервʼю з Анджелою Перл в Одесі
Поділитись:

Анжела Перл – професійна астрологиня з 20-річним досвідом. Українка за походженням - народилася на Миколаївщині, але уже більше двадцяти років живе в Австралії. Вона відома своїм позитивним підходом до прогнозів. Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube та репостів на різні платформи.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах. Таким чином вона стала першим астрологом-інфлюєнсером в історії Канського кінофестивалю, кого було запрошено на Червону доріжку. А цього року Вона стала почесним членом журі WIBA. І знову – червона доріжка.

Серед клієнтів Анжели Перл безліч успішних особистостей з усіх куточків світу. Мільйони людей мріють зустрітися з нею, тисячі проходять у неї навчання. 

В різних країнах ціна вечері з нею стартує від 2 тис. євро, але особисті консультації вона наразі не проводить через надмірну завантаженість.

Однак Лариса Слободська отримала нагоду зустрітися із Анжелою Перл в Одесі  та поспілкуватися про її місію як астролога, про особисте і навіть про майбутнє. Спеціально для GreenPost.

- Анжела, ми дуже щасливі бачити Вас в Україні, а ще щасливіші від усвідомлення того – наскільки зараз ця зустріч для нас є значущою і наперед вдячні за цю щедрість – доторкнутися до Вашого таланту.

Мабуть, часто Вас запитують, та все ж - що стало поштовхом до того, щоб присвятити себе астрології, а згодом і таро?

- До певного моменту я категорично не вірила ні в які методи передбачення - ні в астрологію, ні в таро. Одного разу, це десь більше 20 років тому, ми з моєю подругою були одному заході, де були присутні різні астрологи, езотерики і подруга все вмовляла, щоб мені зробили астрологічний прогноз. Але я довго відмовлялася, бо не вірила у все це категорично. І останнього дня, уже перед самим від'їздом, я думаю, ну ладно, піду, що вони можуть мені сказати. Присівши до астрологині, я почула про себе «страшні» речі, що нібито зовсім скоро я розлучуся із чоловіком, а будинок згорить. Вийшовши від неї, я подумала – ну якась маячня, таке не може бути, у нас все добре! Але головне, що почало відбуватися буквально через пару тижнів – ці передбачення почали збуватися один за одним – ми дуже сильно сваримося з чоловіком, все йде до розлучення, а потім у нашому домі стається велика пожежа! Мене так це потрясло, що я уже принципово захотіла розібратися - як ця жінка змогла побачити моє майбутнє.                                                

- Як Ви повірили в себе і почали, навколо ж шалена конкуренція!

- Коли я починала вести свій канал на ютубі про астрологію, мені всі говорили, що «там мільйон астрологів, хто тебе знайде і хто тебе взагалі буде слухати». Я думаю, ну я подивлюся, послухаю цих астрологів, що вони кажуть, як вони кажуть.

Я послухала десь людей з 10 і думаю, що якось після кожного відео мені плакати хочеться. Прогнози - якісь усі страшні. І їх взагалі краще не слухати. Я думаю: ні, у мене будуть інші прогнози, я буду по-іншому говорити.

- Ви говорите про позитив?

- Так! Але я в це вірю! Я просто в це вірю, коли і собі дивлюся - який би прогноз не був, наприклад, я ж бачу, що в мене щось має бути не дуже хороше, тоді кажу собі: «Ну не хвилюйся, це ж швидко пройде». Найголовніше – не реагувати, не зупинятися, йти вперед. І все.

І ще дивлюся, що далі. Думаю, гаразд, це якось переживемо, а що далі? А далі завжди все добре! Погане, воно закінчується швидко!

- Лайфхак від Анжели Перл, як притягнути це «все хороше» у своє життя?

- Все дуже просто – ви прокидаєтеся і щоранку уявляє те, про що мрієте, неначе воно вже у Вас є! І ще потрібно завжди радіти життю! Вірити!

- Що для Вас успіх?

- Це робота, яка приносить задоволення щодня. Слова вдячності, які я чую. Це дає мені розуміння того, що я роблю все правильно, допомагаючи людям.

- Дякую Вам від себе і від усіх людей, котрих ви надихаєте щодня!

До свого Дня народження 14 серпня Анжела Перл організовує розпродаж своїх вебінарів і курсів та розігрує щедрі подарунки:

Instagram Анжели Перл

Youtube Анжели Перл

Розмовляла Larysa Slobodska

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Осінній пиріг зі сливами і корицею
Що приготувати зі слив: осінній пиріг зі сливами і корицею
1 хв на прочитання20 хвилин тому
Зображення згенеровано ШІ
Тектонічні плити почали рухатися: у Хмельницькому й Одесі відчули відлуння землетрусу, який стався у Румунії
1 хв на прочитаннягодина тому
Фото: Міненерго
Україна закликає МАГАТЕ вжити заходів для припинення атак на цивільну енергетичну інфраструктуру та звільнення ЗАЕС
1 хв на прочитання2 години тому
Розі у свій 32-й день народження торік. Фото: Newsquest/SWNS
Найстарша кішка у світі померла у віці, еквівалентному 152 людським рокам
1 хв на прочитання3 години тому
Нестача води в містах: які є шляхи вирішення цієї проблеми?
6 хв на прочитання4 години тому
Польща пішла під воду: ось що в сусідній країні накоїв циклон «Борис» і як люди справляються з наслідками (ФОТО)
3 хв на прочитання5 годин тому
Пухлина досягла 8 см: львівські лікарі прооперували чоловіка із раком молочної залози
1 хв на прочитання5 годин тому
Для підтримки ментального здоров'я та вирішення соціальних питань в Україні працюють 179 Центрів життєстійкості
3 хв на прочитання6 годин тому