Ароматний і ситний салат «Тбілісі» перенесе вас у серце Грузії, даруючи неповторний смак і колорит кавказької кухні. Легкий у приготуванні, цей салат стане чудовим доповненням до будь-якого застілля чи сімейної вечері.
Інгредієнти:
яловичина — 300 г;
квасоля червона консервована — 1 банка;
перець болгарський — 1 шт.;
часник — 2 зубчики;
цибуля червона — 1/2 невеликої цибулини;
волоські горіхи — жменя;
кінза;
лимонний сік (або яблучний чи винним оцет) — 1-2 ст. л.;
олія оливкова;
сіль, перець, спеції.
Приготування.
Яловичину відварити. Нарізати соломкою відварену яловичину, перець і червону цибулю.
Цибулю залити окропом на кілька хвилин, злити воду — таким чином ми позбудемося гіркоти.
Часник і зелень дрібно покришити.
Горіхи дрібно порізати.
Усі інгредієнти змішати, заправити оливковою олією та лимонним соком.
Посолити й поперчити до смаку.
В ідеалі краще дати настоятися на 30 хвилин.
Більше новин читайте на GreenPost.