Дуже смачний і незвичайний грузинський салат «Тбілісі»

1 хв на прочитання06 Серпня 2024, 01:04
Фото з відкритих джерел

Неповторний смак і колорит кавказької кухні.

Ароматний і ситний салат «Тбілісі» перенесе вас у серце Грузії, даруючи неповторний смак і колорит кавказької кухні. Легкий у приготуванні, цей салат стане чудовим доповненням до будь-якого застілля чи сімейної вечері.

Інгредієнти:

яловичина — 300 г;

квасоля червона консервована — 1 банка;

перець болгарський — 1 шт.;

часник — 2 зубчики;

цибуля червона — 1/2 невеликої цибулини;

волоські горіхи — жменя;

кінза;

лимонний сік (або яблучний чи винним оцет) — 1-2 ст. л.;

олія оливкова;

сіль, перець, спеції.

Приготування.

Яловичину відварити. Нарізати соломкою відварену яловичину, перець і червону цибулю.

Цибулю залити окропом на кілька хвилин, злити воду — таким чином ми позбудемося гіркоти.

 Часник і зелень дрібно покришити.

Горіхи дрібно порізати.

 Усі інгредієнти змішати, заправити оливковою олією та лимонним соком.

 Посолити й поперчити до смаку.

В ідеалі краще дати настоятися на 30 хвилин.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: