Полуницю ріжемо скибочками. Ємність застеляємо плівкою.
Викладаємо форму скибочками полуниці, дно та боки.
Решту полуниці за допомогою занурювального блендера перетворюємо на пюре.
Охолоджені жирні вершки збиваємо до стійкої та густої маси.
Вливаємо згущене молоко і збиваємо масу до повної однорідності.
Змішуємо частину вершкової маси з полуничним пюре та перемішуємо до однорідності.
Викладаємо обидві частини в ємність, яку викладали полуничними скибочками поперемінно, шарами або кілька ложок білої, потім полуничної.
Накриваємо печивом зверху, закриваємо плівкою та відправляємо у морозильну камеру на 4 – 6 годин.
Виймаємо з морозильної камери форму, ріжемо порційними шматочками, щоб у кожній виявилося печиво та подаємо цей легкий, свіжий, натуральний десерт.
Полуницю можна замінити чорницями та будь-якими іншими ягодами або консервованими персиками та ананасами.