До обіду чи святкового столу: рецепт смачного салату з печінки

1 хв на прочитання20 Квітня 2023, 19:14

За пару хвилин до готовності додайте часник

Цей салат гарний до обіду, а також він буде доречний і до святкового столу.

Інгредієнти:

Приготування:

Печінку  промити, вирізати зайві прожилки, порізати кубиком. Залийте печінку соєвим соусом, перемішайте і залиште на 15 хвилин для просочення. Тим часом поріжте дрібно цибулю, а моркву натріть на крупній тертці.

У гарячу сковороду налийте рослинну олію і обсмажте в ній печінку близько 7 хвилин. За пару хвилин до готовності додайте часник, пропущений через прес.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: