Догори
Дати відгук

До обіду чи святкового столу: рецепт смачного салату з печінки

За пару хвилин до готовності додайте часник

1 хв на прочитання20 Квітня 2023, 19:14
Поділитись:

Цей салат гарний до обіду, а також він буде доречний і до святкового столу.

Інгредієнти:

  • півкіло курячої печінки;
  • одна велика морква;
  • 3 цибулини;
  • один свіжий огірок;
  • 3 шт. яєць;
  • 1 банка зеленого горошку;
  • 50 мл. соєвого соусу.
  • Для домашнього майонезу візьміть:
  • 50 грам молока;
  • 100 грам олії рослинної;
  • 1 2 чайної ложки солі;
  • 1 ст. ложка лимонного соку;
  • 1 3 ч. ложки сухого часнику;
  • 1 ч. Ложка гірчиці (французької).

Приготування:

Печінку  промити, вирізати зайві прожилки, порізати кубиком. Залийте печінку соєвим соусом, перемішайте і залиште на 15 хвилин для просочення. Тим часом поріжте дрібно цибулю, а моркву натріть на крупній тертці.

У гарячу сковороду налийте рослинну олію і обсмажте в ній печінку близько 7 хвилин. За пару хвилин до готовності додайте часник, пропущений через прес.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.