Догори
Дати відгук

До обіду чи святкового столу: рецепт смачного салату з печінки

За пару хвилин до готовності додайте часник

1 хв на прочитання20 Квітня 2023, 19:14
Поділитись:

Цей салат гарний до обіду, а також він буде доречний і до святкового столу.

Інгредієнти:

  • півкіло курячої печінки;
  • одна велика морква;
  • 3 цибулини;
  • один свіжий огірок;
  • 3 шт. яєць;
  • 1 банка зеленого горошку;
  • 50 мл. соєвого соусу.
  • Для домашнього майонезу візьміть:
  • 50 грам молока;
  • 100 грам олії рослинної;
  • 1 2 чайної ложки солі;
  • 1 ст. ложка лимонного соку;
  • 1 3 ч. ложки сухого часнику;
  • 1 ч. Ложка гірчиці (французької).

Приготування:

Печінку  промити, вирізати зайві прожилки, порізати кубиком. Залийте печінку соєвим соусом, перемішайте і залиште на 15 хвилин для просочення. Тим часом поріжте дрібно цибулю, а моркву натріть на крупній тертці.

У гарячу сковороду налийте рослинну олію і обсмажте в ній печінку близько 7 хвилин. За пару хвилин до готовності додайте часник, пропущений через прес.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Грошова допомога фермерам: як отримати дотацію на корів у 2025 році. Фото: Крамагросвіт
Аграрії можуть отримати 7 тисяч гривень дотації на кожну корову: стартує прийом заявок
1 хв на прочитання8 годин тому
Фото: Максим Нікітін
Як приготувати сухарики для салатів — три способи
2 хв на прочитання15 годин тому
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище. Фото: Черкаський рибоохоронний патруль
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище
1 хв на прочитанняВчора
Фото: ЦТС
Білгород-Дністровський порт до кінця року планує відкрити новий маршрут поставок до ЄС
1 хв на прочитанняВчора
Біорізноманіття на тарілці: чому ми їмо лише 150 із 30 000 їстівних рослин і чим це загрожує планеті
3 хв на прочитанняВчора
Курка в томатно-овочевому соусі — один із найбільш вдалих і простих варіантів приготування
1 хв на прочитанняВчора
Скільки разів можна садити цибулю на одному місці: поради для гарного врожаю
1 хв на прочитання18 Травня 2025
На Житомирщині запрацювало найбільше в Україні підприємство з переробки промислових конопель
2 хв на прочитання18 Травня 2025