Догори
Дати відгук

Дієві методи, які прискорять схуднення

Це зробить напій смачним та дуже корисним.

1 хв на прочитання20 Жовтня 2022, 22:22
Поділитись:

Важливо переглянути власний раціон, якщо бажаєте схуднути.

На думку дієтологів, варто частіше готувати домашню їжу з використанням корисних прянощів. Зокрема, одним із найпотужніших засобів є куркума. Ця спеція, до того ж, допоможе підтримати організм у непростий період схуднення. Також, на думку фахівців, варто пам’ятати про властивості кореня імбиру, що допомагає боротися з жировими відкладеннями.

Іншими корисними прянощами, як зазначили дієтологи, є кориця, гвоздика, різні види перцю.

Як вважають фахівці, до свого раціону варто додати порцію свіжого ананаса. Після цього ви помітите позитивний результат.

Також, на думку дієтологів, не варто забувати про питний режим. Потрібно пити звичайну воду у великій кількості під час активного схуднення – орієнтовно дві літри. Фахівці зазначили, що в рідину можна додавати лимони, огірок та імбир. Це зробить напій смачним та дуже корисним.

Дієтологи відзначили, що одним із найкращих овочів для схуднення є селера, яка містить мінімальну кількість калорій, завдяки чому на її переробку витрачається велика кількість енергії. Також варто звертати увагу на листові овочі, які мають багатий склад і невеликий показник калорійності.

Натомість фахівці рекомендували пити чай. У першій половині дня варто пити улун та пуер. У другій половині дня варто звертати увагу на трав’яні чаї.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.