Догори
Дати відгук

Дієта на молоці та бананах — дозволяє скинути 4 кілограми за 4 дні

Також за допомогою дієти можна очистити організм від токсинів і покращити стан шкіри.

5 хв на прочитання28 Червня 2023, 01:17
Поділитись:

Хочете легко і швидко скинути кілька кілограмів, тобто виглядати стрункішими, жіночнішими й елегантнішими? «Молочний альянс» пропонує просту й ефективну експрес-дієту — на бананах і молоці. Він запевняє, що за допомогою бананово-молочної дієти можна скинути 4 кілограми за 4 дні.

Бананово-молочна дієта дуже проста та зрозуміла. Її суть у тому, що ви споживаєте в день не більше 1000 калорій (добова норма дорослої людини становить близько 2000 калорій), завдяки чому швидко худнеш.

Під час дієти ви споживаєте 3-4 банани та 3 склянки молока на день. Черговість не має значення: можна спочатку їсти банани, потім молоко; можна навпаки; а можна робити бананово-молочне смузі. Єдина важлива умова: під час дієти рекомендується пити дуже багато води. Також можна пити зелений або трав'яний чай без цукру.

Замінити молоко можна знежиреним кефіром чи йогуртом без добавок.

У кожному банані міститься в середньому 100 калорій, у склянці молока близько 80 калорій. Таким чином, ви споживаєте не більше ніж 1000 калорій на день.

Банани, які потрібно брати для дієти — жовті, з тонкою шкіркою, середньої величини. У жодному разі не можна купувати для дієти недозрілі банани — у них міститься крохмаль, який не перетравлюється кишківником. Не можна замінювати звичайні банани на сушені — у них набагато більше калорій, ніж у звичайних.

Молоко для дієти краще купувати знежирене.

Як виглядає раціон під час бананово-молочної дієти?

Перший варіант.

Сніданок — банан і склянка молока.

Другий сніданок — половинка банана та півсклянки молока.

Обід — банан і склянка молока, зелений чай без цукру.

Підвечірок — зелений або чорний чай без цукру.

Вечеря — половинка банана та півсклянки молока (або бананово-молочний смузі).

Другий варіант.

Сніданок — банан і трав'яний чай без цукру.

Другий сніданок — склянка молока.

Обід — банан і зелений чай без цукру.

Підвечірок — склянка молока.

Вечеря — банан.

У чому переваги бананово-молочної дієти?

Як ми всі знаємо, у бананах міститься багато корисних вітамінів і мікроелементів, зокрема калію, який є важливим для нормального функціонування організму.

Також у бананах міститься клітковина, яка допомагає організму позбутися токсинів.

Банан — це дуже ситний фрукт, який добре втамовує голод.

Крім того, банани — це смачно.

Молоко — важлива складова здорового раціону: у ньому міститься велика кількість кальцію, фосфор, вітаміни A, E, D, групи В та ін.

Поєднання молока та бананів забезпечують достатню кількість вітамінів, мікроелементів, білка та клітковини. Кількість поживних речовин, що отримуються під час дієти, достатня для того, щоб протриматися від 3 до 4 днів і схуднути.

За допомогою дієти можна очистити організм від токсинів і покращити стан шкіри.

Банани та молоко — це доступні продукти, які просто купити та легко споживати (наприклад, можна брати з собою на роботу). Крім того, вам не доведеться нічого готувати (хіба що молочно-банановий смузі).

Однак слід узяти до уваги кілька моментів.

  • Витримати бананово-молочну дієту дуже непросто — для цього потрібні серйозне налаштування та сила волі.
  • Під час дієти, оскільки ви споживатимете дуже мало калорій, може виникнути загальна слабкість. Якщо зносити слабкість буде надто складно, введіть у раціон один повноцінний прийом їжі на день (з обмеженою кількістю калорій, наприклад, відварене яйце, 200 г нежирного м'яса або 100 г нежирного сиру). При цьому врахуйте: що більше ви з'їсте, то менше кілограмів скинете.
  • Дотримуватися дієти рекомендується не більше ніж 4 дні. За 4 дні можна відносно легко скинути 4 кілограми, після чого дієту слід припинити.
  • Повторювати бананово-молочну дієту можна не раніше, ніж за місяць.

В останній день перед дієтою слід відмовитися від жирної, смаженої, солоної та копченої їжі. Протягом дня рекомендується пити багато води та зеленого чаю без цукру.

Виходити з дієти слід поступово. Протягом 2 тижнів після виходу з дієти на вечерю слід з'їдати трохи більше одного банана за 3 години до сну. Від борошняного та солодкого на цей час краще взагалі відмовитись, інакше скинуті кілограми легко повернуться.

Звісно, має бананово-молочна дієта і протипоказання.

  • Ця дієта — в принципі, як і будь-яка експрес-дієта — протипоказана людям, які страждають на хронічні захворювання шлунково-кишкового тракту й інші серйозні захворювання (особливо нирок і печінки).
  • Дієта протипоказана людям із підвищеним вмістом цукру в крові.
  • Дієта протипоказана людям, які мають алергію чи індивідуальну незносність молока чи бананів.
  • Дієти не можна дотримуватися вагітних жінок, жінок під час годування груддю, жінок наприкінці менструального циклу.
  • Не варто сідати на дієту, якщо ви не любите молоко та банани. Сьогодні існує безліч різних дієт і завжди можна вибрати ту, яка вам більше сподобається.
  • Якщо ви сумніваєтеся, чи можна сідати на дієту, обов'язково порадьтеся з лікарем!

Також ми розповідали, як їсти банани і худнути: японський спосіб втрачати вагу, практично не відмовляючи собі в їжі.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.