Державна комісія перегляне карантинні обмеження

1 хв на прочитання19 Серпня 2020, 15:12
Фото: pixabay.com

З одних регіонів їх можуть майже повністю зняти, а іншим - навпаки, посилити.

20 серпня Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій перегляне рівні епідемічної небезпеки в країні. Про це на брифінгу заявив  головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко.

"Завтра буде переглянуто рівні епіднебезпеки на підставі кількості захворілих за останні 14 днів. У попередній четвер таких регіонів було 10", - сказав головний санітарний лікар країни.

Ляшко додав, що у четвер переглянуть карантинні обмеження для 13 регіонів. Зважаючи на те, що днями кількість хворих на коронавірус стрімко збільшилася, до “помаранчевої” та “червоної” зон із найжорсткішими обмеженнями можуть потрапити нові регіони. 

Нагадаємо, що нещодавно в МОЗ поділили Україну  на декілька зон: зелену, жовту, помаранчеву і червону за рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Залежно від показників, вживатимуться заходи з послаблення чи посилення карантинних обмежень в окремо визначених регіонах.

Як ми інформували своїх читачів, минулої доби Україна встановила коронавірусний антирекорд: ПРЛ-тестування виявило хворобу у 1967 пацієнтів.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: