Овочеві салати неймовірно корисні, оскільки в їхньому складі присутні компоненти, багаті на вітаміни і мінерали. Проте одні й самі продукти набридає комбінувати.
У такому разі можна внести трохи різноманітності з допомогою деяких секретів.
Якщо ви не заперечуєте проти пікантної нотки, то в салатну заправку можна ввести трохи порошкового імбиру. Це зробить навіть звичайний салат з огірків та помідорів більш цікавим та оригінальним.
Ця цікава добавка часто використовується при заправці ресторанних салатів, тому пляшечку бальзамічного оцту однозначно варто придбати і для домашньої кухні.
Класична гірчиця занадто гостра для того, щоб використовувати її для заправки салату, а ось французький варіант буде дуже доречним.
Страва відразу стане більш яскравою та цікавою.
Якщо про сік лимона як добавку до оливкової олії в процесі приготування заправки ми чули, то грейпфрутовий сік може стати незвичайною зміною звичної рецептури.
Тому обов’язково спробуйте урізноманітнити меню в такий оригінальний спосіб.