Догори
Дати відгук

COVID-19: що буде з епідемією в Україні зимою

Про це розповів ізраїльський лікар

1 хв на прочитання05 Листопада 2020, 07:20
Поділитись:

Коронавірус в Україні з настанням зимових холодів буде тільки агресивніше. В цьому впевнений ізраїльський лікар-анестезіолог Борис Бриль. За його словами, на процес інфікування має впливати стан людей і загальний стан захворюваності в момент морозів. В сезон холодів можна одночасно захворіти на грип і коронавірус, а це може збільшити летальний результат при ускладненнях у 6 разів. Повідомляє "Обозреватель".

"Тому ми можемо лише прогнозувати, як будутьповодитися люди", - сказав Бриль.

Медик зазначив, що коли був в Україні, зауважив, що люди абсолютно не дотримуються соціальної дистанції та багато хто не надягає маски.

"Пробачте, але як в Україні не прогнозувати зростання, якщо у вас люди ходять, куди хочуть, і немає ніякої дистанції між людьми? Тут питання не в тому, як вірус мутує, а в тому, як люди мутують у своїй свідомості, щоб усвідомити щось", - підкреслив Бриль.

Лікар ще раз нагадав про відповідальність перед іншими людьми.

"Спілкуючись зі своїми друзями, я кажу: це ж ви вбиваєте людей — ти вб'єш чужу матір і батька, так само як і своїх. Ручаюсь, що не любиш ти нікого! Ти любиш себе і свою демагогію, тому що замість того, щоб міркувати про те, що корисно чи не корисно, про те, що інші не носять, ти не надів маску", - заявив лікар.

Нагадаємо, ми розповідали, де в Україні з'явиться нова чорна зона карантину та яким містам вона загрожує.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.