Чим небезпечні для здоров'я солені огірки та помідори на святковому столі

1 хв на прочитання06 Січня 2021, 23:25

Лікар розповіла, які органи руйнують соління

Соління — корисна їжа, але яка має ряд обмежень для вживання. Про неї треба забути, якщо у вас є які-небудь захворювання шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи та нирок. Про це попередив дієтолог Антоніна Стародубова.

За її словами, небезпеку несе підвищений вміст в соліннях натрієвих сполук і солі. Фахівець радить вживати солені огірки та помідори не частіше, ніж один раз на тиждень.

Також Стародубова послалася на результати численних досліджень, які вказують на те, що підвищений вміст солі та натрію в організмі збільшує на третину ризик виникнення хвороб серця та судин.

За матеріалами medikforum.  

Тим часом у Києві в приватній клініці підтвердили, що в них роблять підпільну вакцинацію проти COVID (відео).

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: