Догори
Дати відгук

Чи можна пити пиво і худнути : небезпечна кількість на день

Схуднути, вживаючи пиво, цілком реально.

1 хв на прочитання01 Березня 2024, 23:57
Скільки небезпечно пити на день пива Скільки небезпечно пити на день пива
Поділитись:

Пиво давно стало одним з найулюбленіших напоєм у всьому світі. Навколо нього давно вже ведеться дискусії про вплив на організм.

Поняття "безпечної" кількості пива на день сильно варіюється залежно від індивідуальних факторів, включаючи загальний стан здоров'я, вагу, толерантність до алкоголю та особисті обставини. Однак загальні рекомендації щодо здоров'я часто визначають помірне споживання алкоголю як до одного напою на день для жінок та до двох напоїв на день для чоловіків

Це визначення зазвичай відноситься до стандартного напою, який може змінюватися залежно від сорту пива та вмісту алкоголю.

Як правило, стандартним напоєм вважається:

  • 12 унцій звичайного пива (вміст алкоголю близько 5 %);
  • 5 унцій вина;
  • 1,5 унції дистильованих спиртних напоїв або лікеру.

Перевищення цих рекомендацій щодо помірного вживання алкоголю може збільшити ризик для здоров'я, включаючи проблеми з печінкою, підвищений ризик деяких видів раку, серцево-судинні проблеми та потенційну залежність з часом.

Чи можна пити пиво і худнути

Схуднути, вживаючи пиво, цілком реально, якщо підходити з розумом як до звичок вживання, так і до способу життя в цілому.

Вибір легких сортів пива або пива з низьким вмістом алкоголю допомагає контролювати споживання калорій, а помірність дозволяє пиву бути частиною збалансованої дієти, не перешкоджаючи зусиллям щодо схуднення.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.