Догори
Дати відгук

Чоловік «зробив» собі трьох дітей, щоб втекти від війни

24-річний чоловік роздобув підроблені акти про народження трьох малолітніх дітей

1 хв на прочитання26 Червня 2022, 18:23
Поділитись:

Українець так хотів виїхати за кордон, що "народив" трьох дітей у 24 роки. Мешканець Кривого Рогу підробив документи про народження трьох дітей і намагався з ними перетнути кордон.

Про невдалу ганебну втечу повідомляє Чернівецька обласна прокуратура. Так, за даними слідства, щоб перетнути держкордон, 24-річний чоловік роздобув підроблені акти про народження трьох малолітніх дітей, видані у Франції, znaj.ua.

18 червня 2022 року, при спробі покинути територію України через МПП "Порубне" у Чернівецькій області, був викритий прикордонниками. Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.

Також у прокуратурі нагадали, що наразі вину криворіжця не доведено.

Наразі перетинати державний кордон чоловіки призовного віку з 18 до 60 років заборонено. Але є виключення. Наприклад, для багатодітних татусів, або тих, хто виховує дитину самотужки. А також терміном на 30 календарних днів можна водіям, що здійснюють перевезення медичних та гуманітарних вантажів для потреб ЗСУ. Працівники підприємств залізничного транспорту, які забезпечують функціонування та безперебійну роботу залізниці та спортсменам та їхнім тренерам.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко