Це поєднання солодкого перцю з насиченим томатним маринадом ідеально підходить як закуска чи доповнення до основних страв. Вона неодмінно стане хітом вашого зимового столу, замінивши відразу два улюблені інгредієнти.
Інгредієнти:
болгарський перець — 1,2 кг;
помідори — 1 кг;
цукор — 160 г;
сіль — 1 ст. л.;
соняшникова олія — 80 г;
оцет (9 %) — 50 мл;
часник — 6 зубчиків.
Приготування.
Помідори пропустити через м'ясорубку, додати сіль, цукор, олію і довести до кипіння. Зняти з вогню, додати оцет, перемішати.
Перець помити, очистити від насіння і нарізати смужками. Залити окропом на 20 хвилин.
Розкласти перець у стерилізовані банки, на дно яких можна покласти часник.Залити перець гарячим томатним маринадом.
Стерилізувати банки протягом 30 хвилин. Після цього закрутити їх кришками.
Більше рецептів читайте на GreenPost.