Часниковий лікер із червоним вином — просто чудодійний засіб: він виводить солі з організму, забирає зайві жири та покращує обмін речовин, підвищує працездатність, очищує кров, покращує імунітет, дуже сильно зміцнює серце і судини, тонізує організм, незамінний від жіночих хвороб і запалень, м'яко очищає весь організм від шкідливих відкладень. Про це розповідає «Лікар у кишені».
Інгредієнти:
часник — 12 зубчиків;
червоне вино — 3 склянки.
Приготування.
Часник почистити. Кожен зубчик розділити на 4 частини. У прозору пляшку покласти часник і залити вином. Закрити і поставити на вікно на сонці на два тижні.
Кожен день збовтувати 2-3 рази.
Після закінчення терміну процідити і перелити в темну пляшку.
Приймати цей лікер необхідно по чайній ложці тричі на день протягом місяця.
Також нагадаємо, що імбир із часником — тандем, який чудово себе зарекомендував як засіб для схуднення: як правильно приготувати.