Бутерброди зі шпротами, яйцями та солоним огірком — проста, смачна й незвична закуска

1 хв на прочитання31 Грудня 2022, 00:38

Має вийти 12 бутербродів.

Бутерброди зі шпротами, яйцями та солоним огірком готуються просто. Це смачна й незвична закуска. У рецепті вказано кількість продуктів для 12 бутербродів.

Інгредієнти:

шпроти в олії — 1 банка (160 г);

огірки солоні — 150 г;

яйця — 6 шт.;

майонез — 80 г;

сіль за смаком;

перець чорний мелений — за смаком;

петрушка свіжа (або кріп) — 10 г;

батон — 1 шт.

Приготування.

Яйця відварити круто (8-10 хвилин після закипання). Потім залишити охолонути у холодній воді.

Батон нарізати скибочками завтовшки близько 1,5 см.

Огірки нарізати кружальцями. Якщо огірочки дуже маленькі — можна просто розрізати їх уздовж на дві частини.

Яйця очистити, натерти на великій тертці та викласти у глибоку тарілку.

Яйця посолити й поперчити.

Додати в натерті яйця майонез.

Перемішати яєчну масу до однорідності.

Сформувати бутерброди. На скибочку батона викласти яєчну суміш.

Потім викласти рибку.

І поряд із рибкою викласти кілька кружечків або скибочку огірка.

Прикрасити бутерброд гілочкою петрушки.

Також ми розповідали про бутерброди з яйцями, морквою й оселедцем — святкову закуску.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: