Щоб не труїти свій організм субпродуктами, можна приготувати справжню м’ясну ковбасу, про смак якої багато хто давно забув.
Інгредієнти:
курятина — 600 г;
вершкове масло — 10 г;
лимонний сік — 1 чайна ложка;
мускатний горіх — 1 дрібка;
сіль та прянощі за смаком;
часник — 1 зубчик.
Приготування.
Порізати м'ясо на дрібні кубики, додати розм'якшене масло і перемішати з усіма іншими інгредієнтами.
Варити чи запікати — вирішуйте самі.
Сформуйте масу в харчову плівку або рукав для запікання, герметично запакувавши ковбасу.
Для готовності вам знадобиться лише 40 хвилин.
Також ми писали про суджук — натуральну ковбасу, яку можна приготувати у домашніх умовах.