Безпечність харчових продуктів: вимоги до маркування матеріалів для контакту з ними

1 хв на прочитання3 години тому
Безпечність харчових продуктів: вимоги до маркування матеріалів для контакту з ними

Маркування повинно відповідати низці технічних та мовних вимог.

Належне маркування матеріалів і предметів, призначених для контакту з харчовими продуктами, є важливою складовою їхньої безпечності. Закон України «Про матеріали і предмети, призначені для контакту з харчовими продуктами» встановлює чіткі вимоги до такої інформації, забезпечуючи прозорість і контроль.

Обов'язкова інформація для маркування

Зазначені матеріали та предмети повинні супроводжуватися такою інформацією:

Вимоги до нанесення маркування

Маркування повинно відповідати низці технічних та мовних вимог:

Ці правила забезпечують належне використання матеріалів та запобігають потенційному забрудненню харчових продуктів.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: