Банани з начинкою з горіхів і шоколаду готуються кілька хвилин.
Інгредієнти:
банани (стиглі) — 3-4 шт.;
горіхи волоські — 130 г;
шоколад чорний — 90 г;
вишні коктейльні (за бажанням) — кілька штук;
м'ята свіжа (за бажанням) — за смаком.
Приготування.
Ядра волоських горіхів відправити в чашу блендера і подрібнити на крихту. 2-3 ст. ложки подрібнених горіхів відкласти для прикраси готового десерту.
Розтопити на водяній лазні шоколад. З'єднати шоколад із подрібненими горіхами.
Перемішати до однорідності.
Банани очистити від шкірки, розрізати впоперек на 2-3 частини. Кожну частину розрізати ще вздовж навпіл.
Чайною ложкою обережно видалити серцевину кожного шматка бананів. Наповнити «човники» з бананів шоколадно-горіховою масою.
Посипати десерт горіховими крихтами, що залишилися.
За бажання прикрасити коктейльними вишнями та свіжою м’ятою.
Також ми розповідали про хурму, фаршировану вівсянкою, сухофруктами та горіхами — незвичайний сніданок у духовці.