Банани у молочному шоколаді готуються з будь-якого шоколаду. Також нам знадобляться великі шпажки.
Інгредієнти:
банан — 2 шт.;
шоколад — 50-100 г;
кокосова стружка — 10 г.
Приготування.
Почистити банани, порізати на половинки. Якщо банани великі, то можна порізати на три частини.
Поламати шоколад у миску, попряжити його на водяній лазні або розтопити в мікрохвильовій печі до пастоподібного стану.
Нанизати скибочки банана на шпажку й обмастити шоколадом. Це потрібно робити швидко, тому що пряжений шоколад дуже швидко застигає.
Поки шоколад не застиг, відразу ж обгорнути банани в кокосову стружку і відправити в холодильник на 15 хвилин.
Ласощі готові! Смачного!
Також ми розповідали про шоколадні цукерки з сухими сніданками, печивом і родзинками — легко готуються вдома.