Баклажан світ-чилі: оригінальний рецепт від судді «МастерШеф»

1 хв на прочитання12 Жовтня 2022, 23:37
Баклажани з горіховою підливою

Смакує ця світ-чилі страва чудово

Кулінар та суддя шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як можна легко та швидко приготувати вдома оригінальний баклажан. Смакує ця світ-чилі страва чудово!

Володимир Ярославський закликає приготувати та скуштувати баклажан світ-чілі. Дійшли руки дописати рецепт, який порадує новими смаками. Соус світ-Чилі або, як ми його називали, кисло-солодкий! Мені подобається з великою кількістю зеленню кінзи, але ви можете обирати смакові "прикраси" за власним бажанням", – коментує кухар.

Інгредієнти:

Рецепт:

  1. Баклажани зачищаємо від шкірки, нарізаємо довгими смужками та солимо. Даємо постояти пів годинки.
  2. Вичавлюємо надлишкову вологу, адже разом з нею вийде гіркота.
  3. Смужки баклажана посипаємо з обох боків сумішшю борошна та крохмалю, але не дуже великим шаром.
  4. Нагріваємо олію для смаження у пательню десь шаром на 3 пальці та обсмажуємо баклажани.
  5. Готові викладаємо на паперову серветку, щоб та висмоктала надлишковий жир.
  6. На пательню кладемо світ-Чилі соус, додаємо пару ложок води, баклажани, соєвий соус, порізаний болгарський перець (можна брати різних кольорів) пару крапель рибного соусу і доводимо до кипіння, готуємо кілька хвилин.
Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: