Догори
Дати відгук

Апатія та депресія: магнітні бурі на 9, 14, 21 та 27 січня

Уважним до свого здоров’я слід бути завжди.

2 хв на прочитання09 Січня 2024, 06:32
Апатія та депресія: магнітні бурі на 9, 14, 21, 27 січня Апатія та депресія: магнітні бурі на 9, 14, 21, 27 січня
Поділитись:

Січень 2024 року - період особливо інтенсивної магнітної активності, яка може загрожувати доволі серйозними наслідками.

Зокрема, 9 січня – може виникнути апатія та депресія. 14 січня – підвищиться чутливість до змін погоди. 21 січня – є загроза посилення болю в суглобах та м’язах, може зʼявитися порушення сну. 27 січня – мають пильнувати себе, зокрема, сердечники, адже день загрожує аритмією та підвищенням кров’яного тиску.

Інші дати характеризуються як дні з помірною та слабкою геомагнітною активністю. Проте уважним до свого здоров’я слід бути завжди.

Хоч багато хто скептично ставиться до впливу магнітних бурь на організм, краще підготуватися, щоби вчасно звернути увагу на погіршення свого стану. Протягом всього місяця є кілька днів, коли треба особливо прислухатися до себе та не перевантажувати організм. 

Як захистити себе від впливу магнітної бурі?

Уникнути впливу магнітних бур на організм можна, достатньо стежити за їх календарем та уважно ставитися до себе в ці періоди, заздалегідь планувати фізичні й емоційні навантаження.

Дотримуйтесь режиму сну, намагайтеся висипатися.

Починайте день із контрастного душу, чергуючи по 10-15 секунд холодну та гарячу воду. В ідеалі – зробити зарядку, адже навіть прості фізичні вправи покращують кровообіг.

Протягом дня необхідно контролювати артеріальний тиск, пити більше рідини (вода, трав’яні чаї), робити перерви у роботі або працювати у полегшеному режимі.

Уникайте конфліктів як на роботі, так і вдома.

Особливу увагу приділіть харчуванню, не варто захоплюватися шкідливою їжею, переїдати. Ваш денний раціон має складатися переважно з овочів та фруктів з високим вмістом калію та магнію. Пийте більше води.

Обов’язково гуляйте, але стежте за диханням. Відкладіть далекі поїздки.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost