Догори
Дати відгук

Американські медики дали три поради, які допомагають кинути палити

Лікарі наполягають на тому, що позбутися шкідливої звички — реально.

1 хв на прочитання06 Січня 2021, 07:00
Поділитись:

Багато курців приймають у новому році рішення відмовитися від згубної звички. Однак не завжди цей процес дається легко. Лікарі з Американської асоціації легень розповіли, як спростити цей процес. 

Отриманий досвід

Більшість курців вже намагалися кинути палити, тож попередні невдалі спроби засмучують. Замість того, щоб картати себе за це, краще людині проаналізувати, що їй допомагало під час попередніх спроб, і що варто замінити, щоб підвищити ефективність відмови від паління.

Кидати палити у компанії з кимось

Робити все самостійно та без жодної допомоги зовсім не обов'язково. Можна проконсультуватися з лікарем або знайти програми для людей зі схожим інтересом. В Американській асоціації легень відзначають, що консультації та зустрічі з однодумцями, які теж намагаються кинути згубну звичку, підвищує успіх відмови від цигарок на 60 %.

Забути про фразу: «Я не можу кинути палити»

Це не правда. Кожен курець може кинути палити. Важливо лише знайти правильну комбінацію технік і не сходити з обраного шляху. Якщо щось пішло не так, і ви знову викурили пару цигарок, не потрібно думати, що боротьба закінчена. Продовжуйте, не звертаючи уваги на ці події.  

Тим часом дієтолог пояснив, які п'ять звичок у повсякденному житті заважають людям худнути.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.