Догори
Дати відгук

Аеробні тренування – навіщо потрібні і як підібрати найкращі?

Дамо кілька порад

2 хв на прочитання19 Грудня 2022, 12:50
Поділитись:

Останні кілька років активно просувається тренд на здоровий спосіб життя. Займатися спортом та стежити за зовнішнім виглядом не лише модно, а й корисно. Але при цьому не багато хто розуміє, як можна стежити за своїм здоров'ям у домашніх умовах, коли немає можливості відвідувати професійну залу та виділяти кілька годин на тренування. Дамо кілька порад про те, як стежити за власним здоров'ям, не виходячи з дому.

Боксуємо 

Думка, що бокс підходить тільки для великих чоловіків, є помилковим. Насправді подібне тренування допомагає зміцнити серцево-судинну систему, спалити зайві калорії та зігнати воду. Для цього знадобиться груша для боксу та еластичні бинти. Одяг потрібний вільний, не стискаючий рухів. 

При виборі груші варто звернути увагу на кілька параметрів:

  • якість матеріалу - рекомендується купувати з натуральної шкіри або якісних замінників, поверхня не повинна покриватися тріщинами, інакше швидко деформується;
  • начинка - краще звернути увагу на гумову крихту або нарізки тканин, вони не доставлять дискомфорту при перших тренуваннях.

Не зайвим буде заздалегідь оглянути місце кріплення. Незважаючи на невелику вагу, зазвичай до тридцяти кілограмів, груша відхилятиметься в різні місця і може випадково пошкодити предмети меблів та стіни.

Стрибаємо

Якщо надаєте перевагу мінімуму зусиль, рекомендуємо придбати скакалку. Здавалося б, дитяча іграшка, але за розумного підходу вона допоможе підтягнути тіло і скинути зайві кілограми. Головне - не забувати, що:

  • скакалка підбирається чітко по зросту і не повинна бути занадто короткою, ні довгою;
  • навіть коротке заняття необхідно проводити в кросівках, щоб не зашкодити стопі;
  • для стрибків варто вибрати місце, вільне від меблів, інакше скакалка може зачепити речі навколо вас.

І найголовніше, спортивний інвентар має купуватися у перевірених та якісних магазинах. Яскравим прикладом цього можна вважати one-click.com.ua.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost