Догори
Дати відгук

8 ритуалів, які по-справжньому успішні та щасливі люди роблять перед сном

Вони зроблять вас по-справжньому успішними і щасливими.

3 хв на прочитання09 Лютого 2024, 23:50
Названо 8 ритуалів перед сном для достатку Названо 8 ритуалів перед сном для достатку
Поділитись:

Є багато людей, які мають свої власні звички перед тим, як лягти спати. Деякі з них дуже поширені, як, наприклад, чищення зубів. Але звички - це одне, а ритуали - зовсім інше. Ритуали - це дії, які виконуються з наміром та усвідомленістю. Зазвичай вони використовуються для досягнення результату або навіть для того, щоб відсвяткувати саму дію.

Роповідаємо про 8 ритуалів перед сном людей, які є по-справжньому успішними і щасливими.

1) Підготовка до завтрашнього дня

Успішні люди зазвичай на крок попереду. Їхній секрет - вони починають завтра вже сьогодні. Це люди, які пишуть свої списки справ напередодні ввечері, а не вранці, складають свій гардероб на наступний день або готують їжу заздалегідь.

2) Роздуми про сьогоднішні успіхи

Цей ритуал полягає в тому, щоб щовечора записувати три своїх найбільших успіхи за день. Це можуть бути такі важливі речі, як укладення великої угоди або заручини, або якась дрібниця на кшталт: "Вчасно витягнув червоний светр з білої білизни".

Зосереджуючись на своїх успіхах, ви зможете підтримувати фокус на позитиві у своєму житті і відчувати вдячність за те хороше, що у вас є.

3) Закінчувати роботу перед сном

За кілька годин до того, як вони самі готові лягти спати, більшість щасливих і успішних людей проводять чітку часову лінію, яку їхня робота просто не повинна перетинати.

4) Читання

Але, звичайно, якщо ви читаєте книгу. Читання онлайн відрізняється тим, що ви переходите за посиланнями, гортаєте додатки і змушуєте свій мозок стрибати, як мавпа, замість потрібного розслаблення.

А от книга - це чудовий аналог діяльності, який тримає вас зосередженими і фактично заспокоює ваш розум.

5) Навчання / практика навичок

Цікавим ритуалом, який ви можете створити для себе, може бути вивчення чогось нового або практика нової навички перед сном, наприклад, вивчення французької або в'язання.

Дослідження показали, що навчання перед сном може сприяти кращому запам'ятовуванню. Крім того, вибір розслаблюючої діяльності в якості ритуалу перед сном може допомогти вам зосередитися на чомусь одному і відволіктися від усіх інших відволікаючих чинників, які могли б вас відволікати.

6) Уникайте екранів

Але найкраще, якщо ви не навчаєтесь за допомогою цифрових пристроїв.

Сині хвилі, які випромінюють ваші екрани, схожі на синє світло вдень, і це стимулює ваш мозок залишатися пильним.

7) Купання

Розкішна ванна може бути найкращим ритуалом розслаблення перед сном. Занурення у воду може стати чудовим способом зняти стрес, як психічний, так і фізичний.

8) Розслаблення тіла

Багато хто з нас носить стрес дня у своїх м'язах.

Це фізичне напруження може ускладнити засинання, оскільки ви просто не можете розслабитися, тому це чудова ідея - створити ритуал, який допоможе звільнити ваше тіло від накопиченого стресу. Можна вийти на прогулянку по сусідству або навіть провести легке тренування. Також можна робити розтяжку або займатися йогою.

Больше новостей читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.