Догори
Дати відгук

4 кулінарні хитрощі, як смачно замаринувати шашлик

об не підвести очікування близьких

1 хв на прочитання14 Травня 2023, 16:30
Фото: ТСН
Фото: ТСН
Поділитись:

Багато хто на вихідних при можливості намагається пригостити членів сім’ї соковитим та ароматним шашликом. Щоб не підвести очікування близьких, варто продумати питання маринаду. Іноді якісний рецепт допоможе приготувати м’ясо краще.

НА ОСНОВІ МІНЕРАЛКИ

Не всі господині практикують даний спосіб маринування м’яса, проте його люблять багато кухарів. При цьому способі підготовки м’ясо виходить ідеальним. Потрібно залити м’ясо газованою мінеральною водою без особливого присмаку, додати подрібнену цибулю, ароматну зелень та спеції.

НАЙПРОСТІШИЙ

Якщо ви хочете просто насолодитися соковитим м’ясом, то є сенс розглянути цей варіант маринаду. Потрібно цибулю подрібнити за допомогою терки або м’ясорубки, обробити кашкою шматки м’яса, що утворилася. Також додаємо прянощі. Шашлик виходить неймовірно соковитим та смачним.

ДЛЯ ЛЮБИТЕЛІВ НЕЗВИЧАЙНИХ РЕЦЕПТІВ

Можна спробувати приготувати унікальний маринад для шашлику. Для рецепту потрібно змішати томатний сік без солі з натуральним соєвим соусом, ввести подрібнений часник і ложечку тростинного цукру. За бажанням вводимо ароматні трави для м’яса, щоб шашлик вийшов ще більш насиченим.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.