Догори
Дати відгук

3 елементарні способи не заразитися при сексі

Можливо, ви їх навіть практикуєте, не знаючи про це.

2 хв на прочитання20 Листопада 2022, 00:41
Поділитись:

Навіть сьогодні багато хто слабко уявляє собі, як виглядає інтимна гігієна. Часом люди не вважають за необхідне підмиватися до і після статевого акту. Але що це може спричинити, усвідомлюють одиниці. Про це розповідає MissFit.

Після бурхливого сексу деяким достатньо полежати, і відразу заснути. Але це вкрай небезпечно, оскільки особиста гігієна не виключає регулярні обмивання після статевого акту, як багатьом здається.

Мінімальний первинний захист від інфекції сечовивідних шляхів дасть звичайне сечовипускання, якщо сходити до туалету відразу після близькості. Уретра та сечовий міхур у цьому випадку будуть максимально захищені від можливого зараження.

Актуальна така процедура з простої причини: бактерії, що мешкають у піхві і товстій кишці, і збудники деяких захворювань можуть потрапляти в уретру безпосередньо при статевому контакті, тому настійно рекомендується здійснити такий ось первинний змив небезпечних бактерій.

Що більше вологи — то якісніший секс, і це доведено вже давно. Рідини, що супроводжують статевий акт, допомагають запобігти зараженню. Це і піт, і гелі для поліпшення фрикцій, і відділюване від уретри, а також піхви. Перехід хвороботворних бактерій і вірусів від партнера до партнера в цьому разі серйозно ускладнений, можна навіть сказати — майже запобіжений.

Жінка може вдаватися до використання рушника чи серветок, щоб усунути наслідки статевого акту, але це не найкращий спосіб, вважають лікарі. Таким чином потенційну інфекцію не усунути, тому краще відвідати душ і обмити статеві органи спеціальним милом без лугу.

Чудовим профілактичним методом є також практика сну після сексу без облягаючої нижньої білизни. Дайте тілу відпочити, і хай як це дивно — освіжитися статевим органам, дати відновитись мікрофлорі, яку стимулює кисень із повітря. Якщо незвично спати оголеною, використовуйте нічні сорочки.

Тимчасом гінеколог відповідає на запитання «Чи є гінекологічні симптоми, що чоловік мені зраджує?».

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Фото: «Їжа легко»
Соковита курочка з хрумкою картоплею в духовці — простий і доступний рецепт святкової страви
1 хв на прочитання2 години тому
Зображення згенероване ШІ
Ганс Геневейн Роуз (Hans Gonewein Rose) — троянда-свято (ВІДЕО)
1 хв на прочитання3 години тому
Фінансовий гороскоп на четвер, 25 квітня
Фото: 24 Канал
Будьте уважні до дрібниць: фінансовий гороскоп на четвер, 25 квітня
1 хв на прочитанняВчора
Понад 8 кілометрів браконьєрських сіток вилучили з заказника на Кременчуцькому водосховищі
Понад 8 кілометрів браконьєрських сіток вилучили з заказника на Кременчуцькому водосховищі
1 хв на прочитанняВчора
Хмарно з проясненнями: прогноз погоди в Україні на 25 квітня
1 хв на прочитанняВчора
Міндовкілля ініціює спрощення порядку отримання дозволу на здійснення операцій з оброблення відходів у рамках експериментального проєкту 
2 хв на прочитанняВчора
На Закарпатті - сніголавинні попередження!
1 хв на прочитанняВчора
Стали відомі переможці всеукраїнського екологічного конкурсу малюнків
1 хв на прочитанняВчора