Догори
Дати відгук

2 популярні напої, які можуть підвищувати тиск

Сечова кислота також відіграє роль.

1 хв на прочитання30 Серпня 2022, 08:12
Поділитись:

Людям треба дивитись не тільки на те, яку їжу вони їдять, а й на те, що вони п'ють. Дослідження показали, що пацієнтам слід скоротити споживання солодких газованих напоїв та алкоголю, якщо вони сподіваються знизити ризик розвитку гіпертонії.

Обмеження споживання цих напоїв також допоможе знизити показники артеріального тиску, якщо ви вже страждаєте від високого кров'яного тиску.

За словами Лівей Чен, доктора медичних наук, доцента епідеміології у Школі громадського охорони здоров'я Університету штату Луїзіана у Новому Орлеані: "Зменшення споживання газованих напоїв покращить ваш кров'яний тиск".

Доктор Чен брала участь у дослідженні, під час якого, зменшивши споживання газованих напоїв удвічі, учасники побачили зниження систолічного артеріального тиску на 1,8 пункти та діастолічного тиску на 1,1 пункти.

Сечова кислота також відіграє роль. Цукор підвищує рівень сечової кислоти, що, як було показано, підвищує високий кров'яний тиск. Якщо ви маєте високий кров'яний тиск, уникайте вживання алкоголю або вживайте алкоголь тільки в помірних кількостях.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.