Догори
Дати відгук

2 добавки, які перетворюють каву на справжній напій для схуднення

Вони спалюють жир і прискорюють метаболізм.

1 хв на прочитання29 Грудня 2023, 12:00
Кава здатна прискорити обмін речовин Кава здатна прискорити обмін речовин
Поділитись:

Більшість людей п'ють каву з цукром, молоком або вершками. Попри поліпшення смакових якостей, ці продукти складно назвати корисними для здоров'я і стрункої фігури.

Вони не тільки сприяють набору ваги, а й згубно впливають на систему кровообігу. Регулярне вживання великої кількості кави з цукром і знежиреним молоком або вершками — легкий шлях до зайвої ваги та діабету, а також до проблем із травленням.

Але для того, щоб схуднути та залишатися здоровими, не обов'язково пити тільки гірку чорну каву без добавок. Навпаки, є такі продукти, які не тільки підсилюють смак напою, а й підвищують його харчову цінність.

Якщо хочете скинути кілька кілограмів перед відпусткою, тоді регулярно додавайте до неї корицю та імбир. Ці два інгредієнти перетворять його на природний спалювач жиру.

Такий напій стимулюватиме обмін речовин і допоможе схуднути.

Кава з імбиром і корицею — не єдина варіація цього популярного напою. Також можна надати йому тонкої шоколадної нотки завдяки додаванню какао.

Любителі незвичайних відчуттів можуть спробувати випити кави з лимоном. І хоча спочатку цей дует здається не дуже злагодженим, є кілька причин вживати його хоча б зрідка. Це чудове джерело антиоксидантів і вітаміну С. Напій позитивно впливає на шкіру і може стати хорошим союзником у схудненні.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.